3D Printing Live

The Nordic Additive Manufacturing Show: 3D Printing Live

Konferencen afholdes i København den 31. maj 2018

På konferencen er der bredt fokus på additive manufacturing /3D print med spændende talere og oplæg fra både producenter, forskningsinstitutter og industrien med fokus på, hvordan additiv fremstilling kan være del af din industri 4.0-strategi, og hvordan teknologien kan bruges til at forbedre fremstillingsprocessen i produkters livscyklus.

Dansk AM Hub er partner på konferencen og CEO Mads Kjøller Damkjær i Dansk AM Hub vil guide dig sikkert gennem dagen som Chairman.

Vi glæder os til at samle alle os med interesse for 3D print i virksomheder til en dag med fokus på de mange nye muligheder additive manufacturing/3D print giver, og til at høre om erfaringer med teknologien fra blandt andet Danfoss, Vestas, MAN Diesel, SLM solution, 3M Buckley Innovation Centre og mange flere.

Dansk AM Hubs netværk får 20 % rabat på konferencen. Det er gratis at være en del af Dansk AM Hubs netværk. Du tilmelder dig netværket her og kan også læse om fordele ved at være en del af vores netværk. For at tilmelde dig konferencen med rabat så skriv til info@am-hub.dk, så sender vi en rabatkode til dig.

Program