AM on Wheels

Tag med til Fremtidens Fremstilling

KØBENHAVN – MÜNCHEN – ANSBACH – BERLIN

Har du overblik over hvordan 3D print og additive manufacturing kan bruges i din virksomhed og hvordan teknologien kan revolutionere din forretningsmodel og fremstillingsproces?

Tag din strategi med på en 3-dages tætpakket videnstur, der lader dig dykke ned i og blive konkret på de spændende muligheder for netop din virksomhed.

Dansk AM Hub og DareDisrupt samler et unikt fællesskab, hvor vi rejser på en strategisk inspirationstur og besøger nogle af Europas mest spændende virksomheder og førende eksperter, der sætter perspektiv og retning for de nye muligheder. Vi dykker ned i 3D print teknologien og krydsningsfeltet mellem den og andre eksponentielle teknologier med særlig relevans for fremstillingsindustrien. Der sættes bl.a. fokus på konkrete cases i både stor og lille skala, softwareløsninger, IP-rettigheder og hvilke krav der stilles til organisering og kompetencer i fremtidens fremstilling.

På turen vil du få banet vejen for en dybere forståelse, skabt nye ideer og et mere forandringsgearet mind-set. Programmet veksler mellem foredrag, inspiration og workshops, og du får mulighed for at arbejde med egne konkrete ideer og få kompetent of udfordrende sparring fra strategikonsulenter, teknologikyndige og transformationseksperter – samt fra de øvrige hårdtarbejdende deltagere. Vi hjælper med at bære din idé ind i en konkret 3D print case med fokus på teknologier og få at skabt nye forretningsmodeller.

Det praktiske

Turen er planlagt den 3. – 5. februar 2020 og finder sted i København, München, Ansbach og Berlin. Transport hertil vil ske med fly og bus (det endelige program tilrettelægges efter deltagerne).

Deltagerpris er 15.000 DKK plus moms og inkluderer overnatninger, forplejning og transport.

Hvem kan deltage

Vidensturen er for SMV’er og tiltænkt CEO, CTO, COO, strategiansvarlige, projektledere eller andre som søger ny viden og en dybere forståelse for fremtidens fremstillingsindustri.

Det er ikke en forudsætning at deltagerne har tekniske kompetencer, teknisk forståelse eller kendskab til 3D-print.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om turen, så kontakt os på: info@am-hub.dk