AM Venture Day 2019

3D Fast Forward

Dansk AM Hub er samlingsstedet for Additive Manufacturing i Danmark. Vores mål er at øge konkurrenceevnen på tværs af det danske erhvervsliv ved brug af Additive Manufacturing og 3D print. Vi fokuserer på nye forretningsmodeller, som medfører vækst og bæredygtige løsninger.

AM Venture Day er det første danske event, som bringer iværksættere, industrieksperter og investorer sammen for at fejre de største AM innovationer fra Danmark. Ved arrangementet kåres den bedste start-up showcase.

Vi er glade for at kunne præsentere investorer med stor AM erfaring som for eksempel Nordic Alpha Partners og Tyskland-baserede VC, AM Ventures. Udover at blive inspireret af start-up showcases vil der også være en chance for at blive en aktiv del af hele økosystemer, som Dansk AM Hub repræsenterer

Hvornår: D. 22 oktober 2019: 13:00 – 16:00

Hvor: Talent Garden Rainmaking, Danneskiold-Samsøes Allé 41, 1434 Kbh K

Sign up for AM Venture Day

Om dagen

3D print vil ændre produktion, som vi kender det. Ved AM Venture Day, har vi samlet nordiske start-ups, som rykker grænserne for de nyeste 3D innovationer. Hver enkel af dem udforsker nye måder at bruge additiv produktion til deres forretning. Om de arbejder indenfor sundhed, robot-teknologi eller mode, sigter de alle efter at høste nogle af de store fordele ved netop 3D teknologien. Lige fra forøget fleksibilitet and hurtigere design processer til reduceret miljømæssige omkostninger sammenlignet med traditionel produktion. Ved AM Venture Dag introducerer vi en stærk palette af iværksættere, som netop arbejder med denne teknologi til hver dag. Vi giver dig også chancen for at kontakte investorer, da allerede supporterer det voksende økosystem inkluderende 3D print.

Partnere

Mød start-ups

  • Addifab
  • Create it real
  • Atlant 3D Nanosystems
  • Zoles.eu
  • Particle 3D

Mød investorerne

  • AM Ventures
  • Nordic Alpha Partners
  • PreSeed Ventures

Stay tuned for det fulde program + lineup af talere.