Vi søger en journalist /kommunikationskonsulent på deltid

Vil du være med til at udbrede kendskabet til 3D print i Danmark?

Vi søger en dygtig journalist eller kommunikationskonsulent på deltid, der, sammen med resten af teamet, skal udbrede kendskabet til 3D print og skabe indhold til web, sociale medier, lave pressehistorier og være med til at udvikle og afholde events.

Vi søger en journalist eller kommunikationskonsulent, der kan skrive og se de gode historier i udbredelsen af ny teknologi til virksomheder, og samtidig få historierne i medierne. Det vil være et plus, hvis du er glad for at bruge et kamera og har erfaring med produktion af videocases.

Arbejdsopgaver

  • Daglige nyhedsopdateringer på hjemmeside og SoMe (primært LinkedIn).
  • Skrive artikler, debatindlæg og have pressekontakt
  • Skrive tekster til hjemmeside
  • Producere små videoer (ikke et krav)
  • Hjælpe til med planlægning og afvikling af events og konferencer
  • Hjælpe til generelt i Dansk AM Hub, på linje med de resterende medarbejdere

Vi forestiller os, at du er journalist, men gerne vil arbejde på den anden side af bordet eller at du er kommunikationsuddannet med 3-4 års erfaring med flair for presse- og skrivearbejde. Stillingen er deltid og tidsbegrænset på 10-12 måneder med mulighed for forlængelse.

Om Dansk AM Hub

Dansk AM Hub er en filantropisk fond og Danmark nationale samlingspunkt for 3D print og additive manufacturing. Vi holder til i Kapselfabrikken i Valby.

Læs mere om hvem vi er, og hvad vi laver på am-hub.dk.

Kontakt:

Hvis du er interesseret i stillingen, så send din ansøgning og CV til Kommunikationschef Vibeke Agerdal Kristiansen på vak@am-hub.dk.