Skab værdi

Vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe bedre forretning ved hjælp af innovation og AM. Få udbytte, værktøjer og eksperimenter med AM som et strategisk ledelsesredskab.

Nye forretningsmodeller for SMV´er

I AM Generator udforsker vi AM forretningsmodeller sammen med danske produktionsvirksomheder.

AM Generator er et forløb lavet til virksomhedsledere i fremstillingsvirksomheder, der gerne vil arbejde med forretningsmuligheder inden for AM (additive manufacturing/3D-print) teknologi. Gennem forløbet får man adgang til inspiration, træning i specialudviklede værktøjer, sparring med AM-og innovationseksperter, så man ved forløbets afslutning står med nye forretningsmuligheder og -modeller.

Læs mere her

Projektforløb for SMV’er

I AM Hybrid projektet vil Teknologisk Institut, på vegne af Dansk AM Hub, gennem et antal virksomhedscases demonstrere værdien ved at implementere 3D print i deres produktudviklingsfase.

I AM Hybrid projektet er fokus på, at lave støbeforme i 3D print. Emnerne støbes i formen, hvorefter den opløses.

Deltag i Hybrid småskala produktion (TI program.).

Læs mere her

Dansk AM Hub tilbyder, i samarbejde med Autodesk, virksomheder et værktøj til at vurdere hvor parat organisationen er til nye teknologier, som additive manufacturing og 3D print.

Værktøjet er nemt at bruge, og måler hvor virksomheden står i forhold til fem områder, der kan være med til at forandre den måde virksomheder designer, producerer og sælger deres produkter på.

Prøv 3D print assesment tool