Studiejob: Projektkoordinator

Sæt fremtidens 3D print-teknologi på virksomhedernes agenda – et studiejob med visioner!

Vi søger en entreprenant student, der brænder for innovation og teknologi og har mod på at kaste sig ud i en varierende række af opgaver som del af vores dynamiske team i Dansk AM Hub.

Som projektkoordinator vil du stå for at assistere i udviklingen og administrationen af vores projekter for små og mellemstore virksomheder i Danmark. Arbejdet vil bestå af en alsidig hverdag med opgaver med alt fra stakeholder management, desktop research, mindre kommunikationsopgaver samt diverse ad hoc-opgaver.

Du kan forvente følgende ansvarsområder:

  • Bistå vores projekter for små og mellemstore virksomheder
  • Hjælpe med at planlægge konferencer og events bl.a. vores AM Summit
  • Mindre kommunikationsopgaver med hjemmeside, SoMe og videomateriale
  • Desktop research af bl.a. nye cases (DK og globalt) til formidling og udstilling
  • Bistå udviklingen af et Nordisk samarbejde om udbredelsen af 3D print, der er initieret i samarbejde med organisationer i Finland, Norge og Sverige
  • Stakeholder management af interessenter i vores økosystem
  • Evaluering og analyse af vores aktiviteter

Vi søger en studerende, der er i slutningen af sin bachelor eller starten af sin kandidat på universitetet eller businessskole. Hvilken linje du læser, er ikke afgørende, men en interesse for teknologi og innovation samt flair for formidling og en villighed til at lære i jobbet vægter højt.

Om Dansk AM Hub:

Dansk AM Hub er en filantropisk fond, der arbejder for at udbrede 3D print teknologi i Danmark. Formålet er at støtte vækst og værdiskabelse i danske små og mellemstore virksomheder samt bæredygtig produktion.

Vi er et lille dynamisk team, der opererer med globalt outreach, fra vores lokaler i en gammel tidligere fabrik i Valby. Udover kontor har vi i vores lokaler en udstilling, hvor vi formidler mulighederne i 3D print med de bedste cases fra rundt omkring i verden.

Ansøgning:

For yderlige spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til Kommunikationschef Vibeke Agerdal Kristiansen på +45 28 11 47 45/ vak@am-hub.dk.

Send din ansøgning og CV til Vibeke Agerdal Kristiansen vak@am-hub.dk.

Deadline for ansøgning: 1. juni 2020. Vi afholder dog samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Opstart: Efter aftale – forventeligt i løbet af august 2020.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Dansk AM Hub

Carl Jacobsens Vej 16, opg. 16, 1. sal

2500 Valby, København

www.am-hub.dk