december, 2019

10dec8:3010:00AM Sustain

more

Event Details

Styrk innovationen og bæredygtigheden med Additive Manufacturing og 3D Print

 

Prototyping kan være en tung proces for fremstillingsvirksomheder. Tidskrævende. Ressourcekrævende og dyr. Og det uanset om man arbejder inden for møbler eller rumfart – eller noget helt tredje. Produktudvikling og -innovation bliver derfor ofte tidskrævende og dyrt.

Og dog. Med Additive Manufacturing og 3D Print kan man omstille tilgangen til produktudvikling og accelerere produktinnovation ved at printe prototyper digitalt i industriskala. Og den digitale proces minimerer ikke bare tidsforbruget på prototypeudvikling – det begrænser også materialespildet, neddrosler logistikudfordringerne og åbner helt nye muligheder for produktinnovation.

Kom og hør, hvordan ’technology-driven innovation’ med udgangspunkt i Additive Manufacturing kan åbne nye muligheder for din fremstillingsvirksomhed; få eksempler på, hvordan I kan nedbringe jeres time-to-market og bruge FNs verdensmål (SDG) som rammeværktøj til innovation med stor kommerciel og bæredygtig værdi og impact.

Sessionen afholdes samarbejde med Dansk AM Hub, der er Danmarks nationale samlingspunkt for Additive Manufacturing. Med udgangspunkt i programmet AM Sustain har Deloitte og Dansk AM Hub hjulpet syv danske virksomheder med bæredygtig omstilling gennem AM-teknologi med fokus på en ny tilgang til prototypeudvikling eller lancering af et nyt produkt i et nyt marked.

Målgruppe: COO’er, produktudviklingschefer og produktionsansvarlige samt innovations- og produktudviklere i små og mellemstore fremstillings- og produktionsvirksomheder, eller virksomheder der har fremstilling i værdikæden.

Læs mere og tilmeld dig eventet her

OBS. der vil også være mulighed for webinar d. 11/12/2019. Tilmeld dig også på overstående link.

Time

(Tuesday) 8:30 - 10:00

Location

Deloittehuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S

Organizer

Deloitte & Dansk AM Hub

Add comment