Cases

Få inspiration fra virksomheder, der har forbedret deres forretning gennem AM.

EM Fiberglas afprøver 3D print

EM Fiberglas har deltaget i Dansk AM Hubs 3DP Try Out og lånt en 3D printer i en måned. Her har de printet en form til den mindste part, de laver, som er en komponent til vindmøller.

Læs mere her. 

3D print dannede grundlag til millionforretning

Danske Monoqool har bl.a. ved en omlægning af hele deres produktion til 3D print skabt en sund og bæredygtig forretning, da deres produktion i denne forbindelse også er flyttet fra asien til Danmark

Her kan du se mere om fordelene ved en produktion med 3D print.

Danske 3Shape gør det uopnåelige til allemandseje

Med missionen ”innovate to improve patient care” har 3Shape sat sig på tandlægemarkedet med teknologi, der muliggør behandlinger og kvalitet, der ellers ikke var mulige.

Læs mere

Fra ide til forretning på under seks måneder

Plus Pack har eksperimenteret med at 3D printe værktøjskomponenter i nylon, som  i dag laves i stål. Det giver mulighed for en iterativ udviklingsproces, hvor Plus Pack hurtigere kan producere realistiske prototyper af aluminiumsbakker, som kunden kan teste og evaluerer.

Læs mere

Produktudvikling via 3D-printede sprøjtestøbeforme

Krebs & Co, en sprøjtestøbevirksomhed, vil bruge 3D-printede forme som del af deres forretning, som blandt andet underleverandører til store danske virksomheder.

Læs mere

En ny måde at tænke på

3D print er for alvor kommet ind hos Johs.Pedersen, der ikke alene har købt en 3D printer, men også lavet deres eget 3D printcenter i den 43 år gamle maskinfabrik.

Læs mere

Vi vil ikke sige nej til en million igen

Scandinavian Packaging er blevet matchet med virksomheden Widex A/S, som producerer høreapparater og allerede har stor erfaring med 3D-print.

Læs mere

Stor 3D-printfarm i Humlebæk

Andertech har de seneste år brugt AM til at producere et nyudviklet og patenteret produkt målrettet plastindustrien.

Læs mere

Inspiration til at komme i gang med 3D print

Danfoss Drives sparede mindst 400.000 Euro i 2017 med 3D print. I AM Inspire har de givet deres erfaringer videre til Johs. Pedersen, der fremstiller reservedele til klassiske biler som Porsche og VW.

Læs mere

Fra første print til kunde på under en måned

Linatech har lånt en 3D printer af Dansk AM Hub og Center for Industri til at printe elementer til deres blodprøvetransportsystem.

Læs mere

3D printet raketbrændkammer i aluminium

I samarbejde med studerende fra det Dansk DanSTAR-projekt har Teknologisk Institut 3D printet et raketbrændkammer i aluminium til den raket der skal deltage i den internationale spaceport America Cup i New Mexico sommeren 2019.

Læs mere