march, 2021

23mar9:3012:00Deltag i digital konference om designtænkning

more

Event Details

Det har ikke været nemt at være SMV’er i Danmark det sidste års tid. Der har været en tid med betydelige udfordringer, men også unikke muligheder for at ændre kurs.

Business as unusual har været et gratis tilbud til SMV’er, der havde lyst til at prøve kræfter med nye redskaber til forretningsudvikling, og lyst til at sikre sig et stærkere fundament i den krisetid vi stadig befinder os i. Forløbet har været faciliteret af Designit, og redskabet er designtænkning – en metodik til innovation og ideudvikling med et stærkt bruger-centreret perspektiv, der netop gør det værdifuldt i forretningsudvikling. 

Deltag i Business as unusual’s digitale konference, og bliv klogere på, hvad designtænkning er, og hvad metodikken kan gøre for din virksomhed og din forretningsudvikling. Designit deler de bedste øvelser fra forløbet, så du er klædt på til at prøve metoderne af med det samme.  

Hør, hvordan forløbets deltagere har oplevet arbejdet med designtænkning og forretningsudvikling, og få fifs til at bruge det i din egen virksomhed.

Alle er velkomne! Og hvis kender nogen, der har lyst til at lære mere om designtænkning, og få insider-tricks til at komme i gang med designdrevet forretningsudvikling, så invitér dem med. 

Læs mere om selve eventet her

Tilmeld dig eventet her

Time

(Tuesday) 9:30 - 12:00

Location

Webinar

Organizer

Designit

Add comment