october, 2018

01oct0:0005(oct 5)0:00Fremtiden rundt på fem dage

more

Event Details

Fremtiden rundt på fem dage

Er du og din virksomhed klar til fremtiden?
Har du overblikket over, hvad ny teknologi betyder for dine kunder og din forretningsmodel?
Er jeres strategi stærk nok til at kunne matche udviklingen i en digital verden?

Tag med Dansk Industri og DareDisrupt på en 5-dages strategi- og inspirationstur ud i fremtiden fra 1.-5. oktober. Vi starter strategibussen i København og ender i London. I bussen har vi samlet strategiansvarlige fra forskellige virksomheder i et unikt fællesskab, hvor vi på en koncentreret uge besøger virksomheder og innovationscentre i Danmark, Tyskland, Holland og Storbritannien.

Du kommer til at udvikle din virksomheds egen strategi samtidig med, at du får et unikt netværk med andre strategiansvarlige, som du kan blive inspireret af. Du får kompetent og udfordrende sparring fra strategikonsulenter, teknologi-kyndige transformationseksperter og øvrige deltagere.

Undervejs kommer du til at møde nogle af de mest fremtrædende eksperter inden for nye teknologier som kunstig intelligens (AI), virtual og augmented reality, biotech, blockchain, 3D print og robotteknologi, som giver dig en indsigt i og et overblik over de afgørende teknologier og hvilken påvirkning de har på fremtidens vindere.

På turen besøger vi inspirerende virksomheder, der allerede anvender ny teknologi i deres produktion, i deres produkt/serviceudvikling, i deres finansieringskanaler og kommunikation med kunderne. Vi har i alt ni spændende stop undervejs, så du kan få din virksomhedsstrategi klar til fremtiden og vi kan næsten garantere dig, at I vil få ideer, du ellers ikke ville have fået.

Time

1 (Monday) 0:00 - 5 (Friday) 0:00

Organizer

DI og DareDisrupt

Add comment