february, 2020

03feb16:0016:45Sådan designer du til fremstilling med 3D-print

more

Event Details

Industriel 3D-print – Et spadestik dybere: Sådan designer du til fremstilling med 3D-print

Live streaming webinar: Lær at designe til fremstilling med 3D-print (Additive Manufacturing).

webinaret den 28. oktober fortalte Seniorkonsulent Henning Henningsen, hvordan den gode business case for 3D-print kunne se ud.

Ofte hænger den gode business case sammen med et godt produktdesign. Hvad enten du arbejder med CNC bearbejdning eller 3D-print gælder det, at du skal forstå grundprincipperne i, hvordan du designer til teknologien. Et produkt, hvor der er taget højde for produktionsteknologien, vil nemlig give det bedste resultat – både i forhold til det fysiske produkt og i forhold business casen.

3D-print giver mange nye muligheder, men hvis vi ikke begynder at tænke ud af boksen med vores produktdesigns, kommer vi ikke til at udnytte det fulde potentiale i produktionsteknologien.
I dette webinar vil vi derfor dykke ned i, hvordan vi designer til 3D-print teknologien, så vi bedst muligt udnytter de teknologiske muligheder. I den forbindelse vil vi bevæge os fra design af plastemner printet med FDM-teknologien til metal emner printet med SLM teknologien.
Når du har fulgt webinaret, vil du forstå de primære grunde til at man bør designe til den fremstillingsmetode man benytter og kende de grundlæggende regler for hvordan man designer til fremstilling med 3D-print.

Konsulent Kristian Rand Henriksen fra Teknologisk Institut vil med teori og eksempler give dig værktøjerne til at kunne designe emner, der er optimeret til fremstilling med 3D-print.

Live streaming-webinaret varer ca. 45 min. plus mulighed for at stille spørgsmål.

 

Læs mere og tilmeld dig webinaret her

Time

(Monday) 16:00 - 16:45

Organizer

Teknologisk Institut & IDA

Add comment