january, 2020

08jan10:0016:00MADE Innovationskonference

more

Event Details

MADE Innovationskonference: Modulære produkter og virksomheder – hurtigere time to market og innovation

Hør, hvordan du håndterer stigende produktkompleksitet professionelt i din virksomhed og samtidig opnår store forretningsmæssige gevinster.

 

De fleste industrielle virksomheder oplever i disse år udfordringer med stigende produktkompleksitet, hvilket betyder højere omkostninger, lavere produktivitet og manglende prioritering af innovation.

Få det rigtige værktøj

Oplever din virksomhed disse udfordringer? Så deltag i denne konference og bliv præsenteret for operationelle måder at håndtere produktkompleksitet på i praksis:

  1. Proaktivet: Skab modulære produkter.
  2. Reaktivt: Reduktion af ikke værdiskabende produktvarians.

Der er store forretningsmæssige gevinster ved en professionel tilgang til produktkompleksitet. Du vil også blive præsenteret for fremgangsmåder og erfaringer fra store og små virksomheder. Hounö, der producerer combiovne, fortæller hvordan de sikrer virksomhedens konkurrencekraft og indtjening via en strategisk tilgang til produktarkitektur, samt hvordan de tænker digitale løsninger på tværs af mekanik, elektronik og software. Aasted, der fremstiller chokolademaskiner, giver et konkret eksempel på, hvordan du træffer beslutninger om foretrukne løsninger i praksis.

Plastproducenten DBI plastics viser, hvordan det er muligt at reducere kompleksiteten, og Danfoss Redan viser, hvordan de med bedre produktdata har skabt øget effektivitet i produktionen. GEA – en af verdens førende leverandører af teknologi og produktionsudstyr til fødevareindustrien – fortæller, hvordan de bruger data til at optimere engineering-to-order processen ved at evaluere, hvordan designkompleksiteten indvirker på en succesfuld gennemførsel af projektet.

Du vil også få indblik i den nyeste forskning fra DTU og AAU, herunder aktuelle eksempler og erfaringer fra svensk industri.

Tilmeld dig og læs mere om dagens program her

Time

(Wednesday) 10:00 - 16:00

Location

Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup - konferencesalen ved Indgang 1

Organizer

Teknologisk Institut

Add comment