april, 2019

11apr13:0016:00Produktudvikling via 3D-printede sprøjtestøbeforme

more

Event Details

Produktudvikling via 3D-printede sprøjtestøbeforme

Kom til seminar torsdag den 11. april på Teknologisk Institut i Taastrup og hør mere om sprøjtestøbning ved brug af 3D-printede forme (3DPIM), blandt andet gennem en række virksomhedscases.

Additive manufacturing (AM) er i kraftig udvikling, fx i tilgangen til både prototyper og produktion for industrien og kan også benyttes til produktion af sprøjtestøbeforme.Med sprøjtestøbning ved brug af 3D-printede forme 3DPIM er det blevet muligt at producere forme endnu hurtigere og friere ved Freeform Injection Molding (FIM). Her opløses formene efter emnerne er sprøjtestøbt, hvorved emnerne frigøres. Dette gør det muligt at fremstille produkter med avancerede geometrier, f.eks. gevind.AM Hybrid er et projekt mellem Dansk AM Hub, Teknologisk Institut og en række virksomhedspartnere, der udforsker nye forretningsmuligheder med 3D-print og sprøjtestøbning i kombination.

Torsdag den 11. april inviterer vi til et gratis eftermiddagsseminar på Teknologisk Institut i Taastrup fra kl. 13.00-15.30, hvor du vil opleve en række virksomhedscases, som har gjort brug af FIM, samt få en rundvisning med fremvisning af 3D printeren og se eksempler på printede emner.

PROGRAM

13.00 Velkomst v. Lars Holmegaard, Dansk AM Hub
13.10 Hvordan kan 3D-print gøre en forskel for forretningen? v. Andreas Vestbø, Teknologisk Institut
13.40 Præsentation af tre virksomhedscases v. J. Krebs og Co., Daniamant og Fugedyser.dk
14.40 Spørgsmål fra publikum
15.00 Fremvisning af 3D-printere samt 3D-printede emner

 

Time

(Thursday) 13:00 - 16:00

Location

TEKNOLOGISK INSTITUT GREGERSENSVEJ 1 2630 TAASTRUP

Organizer

Dansk AM Hub

Add comment