AIM4SDG

Dansk AM Hub og Rambøll Management Consulting inviterer til events om Additive Manufacturing, innovative forretningsmodeller og bæredygtig grøn produktion. Der vil i alt blive afholdt tre events: 
Aarhus, mandag, 19. september 2022, kl. 9 – 15
København, mandag, d. 26. september 2022, kl. 9 – 15
Herning, onsdag, d. 5. oktober 2022, kl. 9 – 15

Hvem kan deltage?

Arrangementerne er henvendt til studerende med interesse for bæredygtighed, iværksætteri, innovation, forretningsudvikling og ny teknologi – og som gerne vil: 

  • Lære mere om AM-teknologiens mange muligheder ift. bæredygtig produktion.
  • Få konkret inspiration til hvordan man kommer igang som AM iværksætter.

Materiale til download

Program for dagen

  • Keynote oplæg omkring, hvordan vi bør gentænke måden at producere og designe forretninger og produkter på med ny teknologi.
  • Learning sessions fra førende eksperter inden for Additiv Manufacturing herunder blandt andet Rambøll Management Consulting, the LEGO Group og Grundfos. 
  • Case competition, hvor du får mulighed for at løse kritiske udfordringer ved brug af teknologien. 
Kom og lær af de fremmeste eksperter indenfor consulting, produktion, teknologi og innovation:

Tilmeld dig her

TILMELD DIG HER VIA MAIL

Du kan tilmelde dig alene, sammen med en studiemakker, som en studiegruppe eller som et helt hold. Kommer du alene, placerer vi dig i en relevant gruppe

Praktisk information

Det er gratis at deltage.

Alle events afholdes fysisk.

  • Aarhus, mandag, d. 19. september, kl. 9 – 15
  • København, mandag, d. 26. september, kl. 9 – 15
  • Herning, onsdag, d. 5. oktober, kl. 9 – 15

Der er et begrænset antal pladser per event. Tilmelding sker efter først til mølle – deltagelse er bindende. Skulle du blive forhindret i at deltage, skal du melde afbud, så din plads kan gå til den næste på ventelisten.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på ihpn@ramboll.com

Om Additive Manufacturing

Om Dansk AM Hub

Additive Manufacturing – også kaldet 3D print – er en produktionsmetode, hvor en genstand produceres lag for lag ud fra en tredimensionel tegning. Her tilføres KUN materiale i det omfang, det er nødvendigt. Det kan spare både ressourcer og materialer i produktionen – og derfor kan det bidrage væsentligt til flere af FN’s verdensmål for bæredygtighed. Udviklingen og adoptionen af AM-teknologi i industrien er stigende. Den seneste analyse fra Dansk AM Hub viser, at 25 % af danske fremstillingsvirksomheder i dag bruger AM.

Dansk AM Hub er Danmarks nationale samlingspunkt for Additive Manufacturing, hvis mål er at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at fremme brugen af Additive Manufacturing og 3D-print. Fokus er på små og mellemstore virksomheder og udvikling af nye forretningsmodeller, som kan føre til vækst, innovation og bæredygtige løsninger. Dansk AM Hub er initieret og udviklet af Industriens Fond.