AM Starthjælp - Pilot

Det komplette forløb til at få din virksomhed i gang med 3D print

AM Starthjælp er for danske produktionsvirksomheder, der er nysgerrige på AM-teknologien, men som endnu ikke er kommet i gang med 3D print-rejsen. AM Starthjælp er skabt med støtte fra Industriens Fond og udføres i samarbejde med partnere fra det dansk AM økosystem. Det er gratis* at deltage, og en 3D printer er inkluderet i leverancen.

Det er vigtigt at skabe synergi mellem teknologi og forretning. Først når teknologien mødes med relevant viden og uddannelse, dedikerede medarbejdere samt en ledelse, der forstår det større perspektiv og mulighederne med 3D print, kan der opnås et håndgribeligt fremskridt for virksomheden. Med AM Starthjælp får din virksomhed en komplet pakke med alt, der skal bruges for at komme i gang med 3D print. Her får du gratis:

  • 3D printer og 3D print-uddannelse
  • Mentor
  • Skræddersyet rådgivning

* Hvis virksomheden afbryder forløbet undervejs eller ikke består eksamen, vil der blive pålagt et gebyr på DKK 7.500.

Kontakt CTO Steffen Schmidt for uforpligtende råd og vejledning:

Mød virksomheder, der har afprøvet 3D print i samarbejde med Dansk AM Hub

EM Fiberglas afprøver 3D print

EM Fiberglas har deltaget i Dansk AM Hubs 3DP Try Out og lånt en 3D printer i en måned. Her har de printet en form til den mindste part, de laver, som er en komponent til vindmøller.

Læs mere her. 

Silkeborg Stigefabrik – prototyping: Fra fire uger til fire dage

”Vi kunne gennemføre 3D print forløbet og levere en 3D printet komponent til kunden på 3-4 dage – hvor det normalt kan tage op til 4 uger”

Læs mere

HYTOR løser kundernes problemer gennem 3D print

Ved brug af 3D teknologi har HYTOR både nedbragt leveringstiden samt omkostningerne på dele af deres prototyper. Et projekt som er sket i samarbejde med AM Hub’s 3DP Try Out initiativ.

Læs mere

En ny måde at tænke på

3D print er for alvor kommet ind hos Johs.Pedersen, der ikke alene har købt en 3D printer, men også lavet deres eget 3D printcenter i den 43 år gamle maskinfabrik.

Læs mere

Fra første print til kunde på under en måned

Linatech har lånt en 3D printer af Dansk AM Hub og Center for Industri til at printe elementer til deres blodprøvetransportsystem.

Læs mere