En ny måde at tænke på

Da Johs. Pedersen tænkte de skulle i gang med 3D print var blikket rettet mod metalprint, fordi de primært laver reservedele i metal. De gik gennem et AM Inspire forløb med Danfoss og fik svar på en masse spørgsmål og mod på at gå stille og roligt i gang med at undersøge teknologien uden de helt store investeringer (Se mere om forløbet her).

Da Johs. Pedersen fik mulighed for at låne en 3D printer af Dansk AM Hub i en måned i 3DP Try Out gik de i gang med at printe og bruge af de erfaringer, de havde med fra forløbet i AM Inspire.

Efterfølgende er 3D print er for alvor kommet ind hos Johs.Pedersen, der ikke alene har købt en 3D printer, men også lavet deres eget 3D printcenter i den 43 år gamle maskinfabrik.

De printer modeller og holde-fixturer og det vækker stor begejstring i virksomheden.

”Det ændrer ens mind-set og giver en anden måde at tænke på”, fortæller Jesper Knudsen, der er Head of Technical Department hos Johs. Pedersen.

Ifølge Jesper Knudsen er der både tid og penge og spare ved at bruge 3D print, men også en verden af muligheder for hvad man kan producere fremadrettet.

Læs mere om 3DP Try Out og kontakt os hvis du er interesseret i at deltage.

 Om Johs.Pedersen

JP koncernen har været en 100 %familieejet virksomhed siden grundlæggelsen i 1975.

De beskæftiger sig med produktion af pladedele, udstødningssystemer, olie og benzintanke til den Automotive branche. Produkterne afsættes dels via JP Group A/S, samt direkte til de store bilproducenters afdelinger for klassiske biler, herunder Porsche og Mercedes. Fremstilling og renovering af interiørkomponenter til togbranchen.

am-hub

Author