Bliv inspireret

Bliv inspireret af mulighederne med Additive Manufacturing.

Udstilling

Kom forbi, besøg og rør vores udstilling, hvor danske og internationale cases beskrives udfra deres forretnings og innovationsmæssige potentiale.

Adresse:
Dansk AM Hub/Fonden AM-Lab Danmark
Carl Jacobsens Vej 16, opg. 16, 1. sal
2500 Valby, København

Booklet

Bliv inspireret af vores udstillede cases i vores udstilling. Læs mere om dem i vores booklet:

Se booklet her

Potentialet i 3D print

Dansk AM Hub er Danmarks nationale samlingspunktet for Additive Manufacturing.

Vores mål er at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at fremme brugen af Additive Manufacturing og 3D print.

Vores fokus er på små og mellemstore virksomheder og udvikling af nye forretningsmodeller, som kan føre til vækst, innovation og bæredygtige løsninger.

Dansk AM Hub er initieret og udviklet af Industriens Fond.

Tre ting du skal overveje, når du skal i gang med 3D print

Hvordan får du både udnyttet mulighederne i 3D-print og overkommet de barrierer, der kan være ved teknologien? Simon Klint Bergh, medstifter af 3D Printhuset, peger her på tre ting, du skal overveje, når du vil have 3D-print ind i din virksomhed.

Udviklingsforløb for SMV’er

Styrk din virksomheds AM kompetencer gennem vores skræddersyede 3DP Try Out forløb.

Dansk AM Hub og Center For Industri tilbyder nu danske virksomheder at låne og teste en 3D printer i en måned. 3DP Try out er en mulighed for at tilegne sig konkret viden og erfaring i forhold til at få AM-teknologi ind i virksomheden. Dansk AM Hub stiller, i samarbejde med Center For Industri, en printer til rådighed til udvalgte virksomheder i en måned.

Læs mere her

AM Inspire

AM Inspire er et initiativ udviklet af AM Hub og DI, hvor danske virksomheder inspirerer hinanden til at udnytte AM teknologier til udvikling og produktion for at fremme innovation, bæredygtighed og vækst i dansk erhvervsliv.

Læs mere her

AM Summit

Deltag i vores årlige AM Summit

Dansk AM Hub afholder årligt AM Summit – en konference for aktører på tværs af praksis, nationaliteter og professioner inden for additive manufacturing og 3D print.

Læs mere her

Bestil en workshop

Kontakt os for at høre mere om priser på:

info@am-hub.dk

Events

Deltag i events. Se vores kalender her

Værktøjer

AM-teknologiens
løftestænger

AM-teknologien har potentiale til at løfte din forretning både på interne dimensioner og eksterne dimensioner. Brug disse løftestænger til at overveje – og blive enige om – hvilke nye forretningsmuligheder din virksomhed kan gribe med AM-teknologi.

Download PDF

Interne og eksterne mulighedsrum

Innovation og nye forretningsmuligheder skal tage udgangspunkt i virksomheden. Derfor hjælpe denne template med at kortægge behov, omgivelser, identitet, styrker og den strategi, som skal sætte rammen for nye forretningsmuligheder.

Download PDF

Idétemplates
(Intern)

Ideer er dårlige, indtil det modsatte er bevist. Med idétemplates får du en systematik for at teste og eksperimentere med dine idéer. Endvidere får du en metode til, hvordan ideer beskrives simpelt og visuelt, så du let kan drøfte ideen med dine kollegaer.

Download PDF

Idétemplates (Ekstern)

Ideer er dårlige, indtil det modsatte er bevist. Med idétemplates får du en systematik for at teste og eksperimentere med dine idéer. Endvidere hvordan det sættes op simpelt og visuelt, så du let kan drøfte ideen med dine kollegaer.

Download PDF

AM-scanner

Hvor klar er din virksomhed til at gribe de nye muligheder AM giver? Anvend AM-scanneren og drøft fx i din ledelsesgruppe, hvilket niveau jeres virksomhed er ift. at nytte AM med jeres strategi, produkt, proces mv.

Download PDF