Værktøj: Klar til 3D print

Start vurderingsværktøjet

Fakta om vurderingsværktøjet

  • Test din parathed til at implementere 3D print i virksomheden
  • Find de primære områder, hvor du skal gøre en indsats for at tilpasse din virksomhed til nye teknologier
  • Når du har afsluttet værktøjet, modtager du en rapport med dine svar, og vil herefter blive kontaktet af en medarbejder fra Autodesk.

Læs mere

The Future of making things readiness assesment

Dansk AM Hub tilbyder, i samarbejde med Autodesk, virksomheder et værktøj til at vurdere hvor parat organisationen er til nye teknologier, som additive manufacturing og 3D print.

Værktøjet er nemt at bruge, og måler hvor virksomheden står i forhold til fem områder, der kan være med til at forandre den måde virksomheder designer, producerer og sælger deres produkter på.

“Værktøjet giver en personligt tilpasset rapport over din organisations kapacitet og giver et overblik over den bedste kombination af additive manufacturing /3D print og traditionel fremstilling, sammen med viden om, hvor du skal fokusere, når nye teknologier skal bringes i spil “, siger Mads Kjøller Damkjær, CEO, Dansk AM Hub.

Alle fremstillingsvirksomheder kan bruge værktøjet, hvis de ønsker at komme i gang på AM, eller udvide brugen, finde nye forretningsmodeller eller bare for at kickstart et nyt mindset om digitalisering i organisationen.

”I Dansk AM Hub laver vi mange aktiviteter målrettet virksomheder, der ønsker at komme i gang med 3D print, som er i gang og ønsker at udvide eller blot går med nogle ideer, hvor 3D print kan spille ind. Derfor ved vi, at der er et behov for at få viden om teknologien, men i høj grad også et behov for at arbejde med, hvordan det passer ind i virksomhederne. Her ser vi dette værktøj som et muligt første skridt”, fortæller Mads Kjøller Damkjær.

“Vi er glade for at samarbejde med Dansk AM Hub og for at se en stigning i interessen for AM-teknologi fra det danske marked og virksomheder “, siger Asif Moghal, Senior Industry Manager, Autodesk.

In English