AM Inspire

Dansk AM Hub giver virksomheder og organisationer mulighed for at lære og forstå, hvordan nye forretningsmodeller, ledelsesstrategier og et nyt mindset kan styrke innovation, bæredygtig fremstilling og vækst gennem digital fremstilling.

 AM Inspire

AM Inspire er et initiativ udviklet af AM Hub og DI, hvor danske virksomheder inspirerer hinanden til at udnytte AM teknologier til udvikling og produktion for at fremme innovation, bæredygtighed og vækst i dansk erhvervsliv.

Du tilbydes et sparringsforløb med en virksomhedsleder fra en virksomhed, der har haft succes med at indføre AM teknologi. Du får minimum to møder á 2 – 4 timers varighed. Forløbet aftales individuelt og skræddersys, så det passer til din virksomhed.

Du kan få sparring inden for et eller flere emner:

Overordnede, strategiske og forretningsmæssige overvejelser ved at indføre AM teknologi.

Teknologiske og ledelsesmæssige udfordringer ved at integrere AM teknologi

Konkret sparring om mulighederne og udfordringerne ved at anvende AM teknologi indenfor specifikke områder som:

  • Prototyper til udvikling
  • Produktion
  • Reservedele
  • Værktøj i en produktion

 

Kontakt info@am-hub.dk for at deltage og for at høre mere.

Danfoss og Johs.Pedersen med store forventinger til 3D print

Johs. Pedersen, der fremstiller reservedele til klassiske biler som Porsche og VW, har gennemgået forløbet sammen med Danfoss Drives, der er så godt i gang med 3D print, at de i 2017 sparede mindst 400.000 Euro på selv at 3D-printe. Johs. Pedersen har nu en stor forventning om, at 3D-print skal reducere deres ”time to market” væsentligt. Hør dem fortælle om erfaringer og forventinger til 3D print.

Læs mere og se filmen: Kom godt i gang med 3D print

Widex og Scandinavian Packaging i AM Inspire

AM Inspire har matchet Widex med Scandinavian Packaging. Widex er allerede langt med at integrere 3D print og kan give erfaringer videre til Scandinavian Packaging, som vil bruge teknologien til at gribe flere opgaver.

Læs mere: Vi vil ikke sige nej til en million igen