Regeringens nye digitale vækstinitiativ vil skabe synergi med AM Hub

I forlængelse af mødet i Disruptionrådet i Herning i dag, er Danmarks Strategi for Digital Vækst netop offentliggjort af Statsminister Lars Løkke Rasmussen, Erhvervsminister Brian Mikkelsen, og Undervisningsminister Merete Riisager.

Regeringen har fremsat et mål om, at det digitale vækstmiljø i Danmark skal være blandt de førende i Europa og har derfor blandt andet taget initiativ til at etablere Digitalt Hub Denmark, som skal samlokaliseres og samtænkes med Dansk AM Hub.

Dansk AM Hub er initieret og støttet af Industriens Fond og er et fire årigt initiativ, der har til formål at fremme brugen af AM (additive manufacturing) og 3D-print hos små og mellemstore virksomheder.

”Regeringens udspil til samarbejde passer godt vores tankegang. Hos AM Hub glæder vi os i den grad over etableringen af Digital Hub Denmark og hilser dem velkommen i vores nye lokaler. De enkelte teknologierne er vigtige i sig selv, og sammen kan teknologierne endnu mere. Det drejer sig i høj grad om at arbejde strategisk og benytte teknologier som fx 3D print som katalysator for innovation og udvikling af nye forretningsmodeller. Det er den forståelse vi i AM Hub i samarbejde med vores tætte partnere arbejder for at fremme herhjemme.”, udtaler formand for Dansk AM-Hub Tue Mantoni.

Direktør for Dansk AM Hub, Mads Kjøller Damkjær tilføjer; ”Vi ser frem til et godt samarbejde med Digital Hub Denmark de kommende år for at give danske SMV’er et ekstra digitalt lag ovenpå deres forretning, så vi sikrer en øget konkurrencekraft for virksomhederne”

Læs mere om Digital Hub Denmark
Læs mere om Dansk AM-Hub
Læs mere om Industriens Fond