Design din virksomheds fremtid

Gennem Industriens Fond og indsatsen GenstartNU tilbyder Designit, Dansk AM Hub og en række partnere et gratis udviklingsforløb, der lærer dig at anvende designmetoder, som en måde at identificere muligheder, skabe innovation og forretningsudvikling. Forløbet er målrettet danske SMV’er og vil gennem en række workshops hjælpe 100 virksomheder til at bruge design til at accellerere genstarten i kølvandet på corona.

Business as Unusual forløbet tilbyder en anderledes måde at gentænke din virksomhedes værditilbud. I vil i forløbet blive introduceret til øvelser og værktøjer, der i en designproces åbner op for nye perspektiver og muligheder, der kan være med til at genstarte og gentænke en ny fremtid for virksomheden.

Forløbet af delt ind i 3 faser:

Få inspiration og introduktion til en række konkrete metoder og værktøjer som I kan bruge hjemme i virksomheden med det samme. Værktøjerne kan blandt andet hjælpe jer med at forstå jeres marked, kunder og udfordringer fra et nyt perspektiv.

I første fase har vi plads til 100 virksomheder.

Gå i dybden med konkrete udfordringer for jeres virksomhed og få sparring til hvordan design kan hjælpe med at skabe nye ideer til løsninger. Efterfølgende vil du zoome ind på konkrete ideer og skabe helstøbte koncepter rundt om ideen.

I anden fase har vi plads til 60 virksomheder.

Få hjælp til design af en prototype der er skræddersyet til din virksomhed. Prototypen kan være en digital løsning, et fysisk produkt, en service eller en forandringsproces. Gennem forløbet finder vi frem til hvilken prototype der er mest relevant for dig.

I sidste fase har vi plads til 10 virksomheder.

Det er gratis for enhver SMV i Danmark at deltage i forløbet. Du kan læse meget mere om forløbet, betingelser for deltagelse og praktisk information på: business-as-unusual.dk

Hvis du har spørgsmål til projektet, kontakt venligst Søren Hansen via skh@am-hub.dk