Studiejob: Kommunikation & digital formidling

 

Sæt 3D print-teknologien på dagsordenen!

 

Vi søger en alsidig student, der først og fremmest brænder for kommunikation og digitale medier. Samtidig skal du være frisk på at assistere vores projektafdeling, når det bliver nødvendigt samt hjælpe til ved større eller mindre forefaldende opgaver.

 

I Dansk AM Hub arbejder vi for at fremme brugen af 3D print-teknologien – også kaldet Additive Manufacturing (AM) til industrien. Vi har et særligt fokus på at vise, hvordan AM-teknologien kan bruges til at udvikle en mere bæredygtig produktion og skabe helt nye forretningsmodeller. Det gør vi gennem en lang række aktiviteter og i tæt samarbejde med flere partnere, herunder vores medlemmer og resten af det danske 3D print-økosystem.

 

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Udarbejdelse og formidling af real-time cases
  • Produktion af indhold til hjemmeside, nyhedsbreve, AM rapport
  • Producere og strukturere indhold til LinkedIn
  • Diverse web- og kommunikationsopgaver
  • Bistå i koordination og formidling i forbindelse med kampagner og events (herunder vores AM Summit)
  • Mindre desktop research opgaver blandt for vores medlemmer og til brug for Dansk AM Hubs egne strategiske opgaver
  • Ad hoc praktiske opgaver

Som studerende hos Dansk AM Hub vil du blive en del af et kreativt, engagerende og inspirerende arbejdsmiljø med stor selvbestemmelse og gode forudsætninger for dygtiggøre dig endnu mere.

Der er god mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver, ligesom der er mulighed for at tage og få ansvar.

 

Vi søger en studerende, der er i slutningen af sin bachelor eller starten af sin kandidat på universitet eller business school. Vi forestiller os, at du har en kommunikationsbaggrund og er en god formidler – særligt på skrift – med en forståelse for også at formidle digitalt. Vi søger en profil med forståelse for industriens og erhvervslivets udfordringer, særligt i forhold til den grønne omstilling og hvordan bæredygtig produktion kan fremmes i vores danske virksomheder.

Det er et plus – men ikke et krav – hvis du har erfaring med Wordpress og Mailchimp. Men vigtigst; at du er villig til at lære det og tage ansvaret for det.

 

Om Dansk AM Hub:

Dansk AM Hub er en filantropisk fond, der arbejder for at udbrede 3D print-teknologi i Danmark. Formålet er at støtte vækst og værdiskabelse i danske små og mellemstore virksomheder samt sætte fokus på bæredygtig produktion.

Vi opererer med globalt outreach fra vores lokaler i en tidligere fabrik i Valby og fra vores nyoprettede kontor i Herning. Vi er et lille dynamisk team med højt humør, fleksible rammer og villighed til at hjælpe hinanden, hvor end det kræves. Ud over vores kontor har vi i vores lokaler en udstilling, hvor vi formidler mulighederne i 3D print ved at vise de bedste cases fra rundt omkring i verden. Din arbejdsplads bliver fra Valby med en arbejdstid på 10-20 timer om ugen. Vi har forståelse for travle perioder på studiet.

 

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til kommunikationschef Aia Lykke på

+45 61 68 31 88 / al@am-hub.dk

 

Send din ansøgning og CV til Aia Lykke

Deadline for ansøgning: Tirsdag den 21. september 2021

Opstart: Efter aftale.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.