Dansk AM Hub vil hente udenlandsk kapital til danske start-up virksomheder inden for 3D print

Et nyt initiativ fra Dansk AM Hub skal sikre investeringer til danske virksomheder, der arbejder med 3D print. Det sker som et led i et partnerskab mellem Dansk AM Hub og den tyske investeringsvirksomhed AM Ventures.

Samarbejdet mellem Dansk AM Hub og AM Ventures giver mulighed for, at danske start-up virksomheder kan hente international kapital. Det gælder mindre virksomheder, der arbejder med software, hardware, materiale eller applikationer med 3D print /additive manufacturing.

 

”Vores partnerskab med AM Ventures er i høj grad med til at øge mulighederne for danske virksomheder – ikke kun for at vækste i Danmark, men også for at entrere det globale marked, fordi vi kan matche dem med internationale kapitalstærke aktører, siger Mads Kjøller Damkjær, CEO i Dansk AM Hub.

Han håber på stor interesse fra danske start-ups, der beskæftiger sig med 3D print.

Igennem de sidste år er Danmark blevet en vigtig del af 3D print verdenskortet, og Dansk AM Hub, der er sat i verden for at fremme brugen af 3D print og additive manufacturing hos danske SMV’er, håber med initiativet, at Danmark kan styrkes endnu mere på området.

AM Ventures har skabt et økosystem af bæredygtige strategiske investeringer og et stærkt partnernetværk. Økosystemet består af bl.a. hardware-, software- og materialevirksomheder samt forskellige partnerskaber med større virksomheder.

”Danske virksomheder er kendt for at være gode til at udvikle nye og ofte bæredygtige løsninger. Vi ser frem til at samarbejde med Dansk AM Hub, og møde nogle nye og spændende virksomheder og få nye ideer bragt i spil, som forhåbentlig kan vokse”, fortæller Arno Held, Chief Venture Officer i AM Ventures.

AM Ventures’ investeringer inkluderer blandt andet softwarevirksomheden, 3YOURMIND, DyeMansion og Exmet AB.

Start-up virksomheder der er interesseret i at pitche deres ide kan kontakte Dansk AM Hub, der også inviterer til en hel dag med mulighed for at pitche ideer og blive koblet med investorer den 22. oktober i København. Ligeledes er det muligt at møde AM Ventures til Dansk AM Hubs årlige konference – AM Summit den 23. oktober på Docken i København.

 

Om Dansk AM Hub:

Dansk AM Hub er Danmarks nationale samlingspunkt for Additive Manufacturing. Vores mål er at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at fremme brugen af Additive Manufacturing og 3D print. Vores fokus er på små og mellemstore virksomheder og udvikling af nye forretningsmodeller, som kan føre til vækst, innovation og bæredygtige løsninger.

Dansk AM Hub er initieret og udviklet af Industriens Fond.

 

Om AM Ventures:

AM Ventures (advanced manufacturing ventures) er verdens ledende investorer indenfor feltet af industriel 3D print og additive manufacturing. Virksomheder besidder dybdegående teknologi know-how og tilbyder unik adgang til produktionsteknologi, eksperter og finansielle muligheder.

  

Yderligere info og kontakt:

Dansk AM Hub: Vibeke Agerdal Kristiansen, Kommunikationschef, tlf.: +45 28114745, vak@am-hub.dk

AM Ventures: Philip Schultheiß, Investment Manager, No: +49 152 53024223, philip.schultheiss@amventures.com, www.amventures.com/apply

Billeder kan hentes på: https://am-hub.dk/presseinformation/