Dansk AM Hubs direktør siger ja til nye udfordringer og fortsætter i Dansk AM Hubs bestyrelse

Adm. direktør Mads Kjøller Damkjær har efter to års opbygning og drift af den filantropiske fond Dansk AM Hub sagt ja til nye udfordringer i Designit Danmark, hvor han skal være Managing Director. Mads Kjøller Damkjær stopper d. 31. august og kommer til at være en del af Dansk AM Hubs bestyrelse i fremtiden.

Det betyder, at Dansk AM Hub er i gang med at finde en ny direktør, der kan fremme danske virksomheders viden og brug af 3D print.

”Vi har nået utroligt meget på vores første to år i Dansk AM Hub. Udover at have etableret et kompetent team, er økosystemet indenfor 3D print bragt sammen og styrket markant, ligesom der er sat internationalt fokus på Danmark på området. Danske virksomheders brug af 3D print er steget i løbet af de seneste år, men vi er stadig langt efter udenlandske virksomheder, hvor teknologien bliver benyttet til at skabe helt nye forretningsmodeller, så der er stadig en stor opgave og rolle at spille for Dansk AM Hub. Bestyrelsen er derfor ved at finde den rigtige efterfølger, som skal sætte en retning for fondens virke fremadrettet i et af de mest spændende job indenfor teknologi, forretningsudvikling og fonde, som findes i Danmark. Vi ønsker Mads held og lykke med den nye position og glæder os over, at vi fortsætter samarbejdet i bestyrelsen”, siger bestyrelsesformand i Dansk AM Hub, Tue Mantoni.

Dansk AM Hub, der er initieret og udviklet af Industriens Fond, har til formål at fremme danske virksomheders konkurrenceevne gennem brugen af 3D print med et særligt fokus på små og mellemstore virksomheder og udvikling af nye forretningsmodeller, der kan føre til vækst, innovation og bæredygtige løsninger. Dansk AM Hub afholder hvert år i oktober måned en stor konference, hvor udenlandske og danske start-ups og etablerede virksomheder udveksler erfaring og lader sig inspirere. Dansk AM Hub annoncerede for kort tid siden et partnerskab med den tyske kapitalfond, AM Ventures, som udelukkende investerer i virksomheder med et potentiale for vækst og værdiskabelse gennem 3D print.

For yderligere oplysninger kontakt:

Vibeke Agerdal Kristiansen, Kommunikationschef, Dansk AM Hub, vak@am-hub.dk, Tlf.: 2811 4745