Se billeder fra vores AM Talenters besøg hos the LEGO Group

Vores AM-talenter har i april været på virksomhedsbesøg hos The LEGO Group, hvor de i en rundvisning fik set, hvordan virksomheden bruger 3D print og Additive Manufacturing i deres produktionsprocesser, samt hvordan teknologien er med til at styrke virksomheden.

Sammen med 20 talenter fra vores AM Talent platform fik vi et unikt indblik i LEGOs AM-faciliteter efterfulgt af præsentationer fra inspirerende medarbejdere i AM afdelingen. Her fik vi også mulighed for at netværke med ledere, ingeniører og praktikanter fra virksomhedens AM-afdeling for at lære mere om fremtidige karrieremuligheder.

LEGO besøget var det første event for talenterne på Dansk AM Hubs nye karierreplatform, AM Talent. Med AM Talent er ambitionen at adressere og løfte den udfordring, som mange virksomheder kontakter os med – nemlig mangel på stærke kompetencer inden for Additive Manufacturing. På AM Talent-platformen kan aspirerende AM-talenter finde seneste ledige stillinger (fuldtidsstillinger, praktikstillinger), projekter, information om uddannelsesmuligheder, vidensmateriale til brug for studerende og andre i deres daglige arbejde, relevante nyheder samt arrangementer for AM-talenter.

Besøg AM Talent platformen her

Se billeder fra besøget her: