Dansk AM Hub mødte tusindvis af nysgerrige på årets VTM

Efter seks års ufrivillig pause kunne VTM Summit 2023 endelig åbne dørene til årets messe, hvor Dansk AM Hub selvfølgelig også var repræsenteret blandt de 116 udstillere. Her fik vi talt med adskillige af VTM messens over 5.000 besøgende over de fire dage, hvor der var fokus på de nyeste produktionsteknologier – alt fra maskiner, værktøj og robotteknologier.

 

De nysgerrige besøgende på vores stand i iSmart-området fik både information om Additive Manufacturing og gode råd og vejledning fra vores CTO, Steffen Schmidt, og de fik også mulighed for at læse mere om vores projekter og initiativer for SMVer, større produktionsvirksomheder, startups og studerende.

Husk at du altid kan få et uforpligtende besøg fra Steffen, hvor I sammen kan gennemgå din virksomhed og produktion og finde ud af, om 3D print giver mening for dig, og hvordan du i så fald kan komme i gang med teknologien. Kontakt Steffen på shs@am-hub.dk.

 

De besøgende var alt fra studerende, der ville høre mere om vores AM Talent-platform, hvor man kan få adgang til karrieremuligheder, netværk, events og inspiration inden for industriel 3D print til en stor del af industriteknikere, smede og maskinearbejdere, der er motiverede for at afprøve 3D print i virksomheden. Særligt vores projekter om at få økonomisk støtte og rådgivning til at 3D printe i metal (AM Metal Bridge) samt vores mulighed for gratis at låne en 3D printer og få et uddannelsesforløb i teknologien (AM Starthjælp) var disse besøgende mere interesserede i.

 

Endelig havde vi også arrangeret en lang række spændende oplæg på iSmart scenen, hvor vi inviterede flere at vores samarbejdspartnere til at fortælle om deres erfaringer med 3D print-teknologien og fra Dansk AM Hub projekter. Et stort tak til Michael Nielsen fra JAI, Andreas Soll fra Lab3D, Mads Peters fra Newtec, Morten Lisberg Jørgensen fra Teknologisk Institut og Jeremie Pierre Gay Create it REAL.

 

Læs mere om årets VTM og programmet fra iSmart-scenen her.