Avanceret og bæredygtig produktion er på agendaen på nyt seminar

Udenrigsministeriet afholder i samarbejde med virksomheder i det danske AM økosystem, et seminar i september, der har til formål at belyse mulighederne inden for avanceret og bæredygtig produktion i henholdsvis Storbritannien og Danmark.

Sammen med MADE – manufacturing academy of Denmark, MAKE UK og den britiske cirkulære produktionsstartup, Aeropowder, vil Dansk AM Hub skabe fokus på, hvordan produktionsvirksomheder tager de første skridt mod en fremtid, hvor vi producerer med mindre affald, mindre materiale, mindre transport og med mindre CO2-udledning.

Samarbejde og innovation er nogle af de vigtigste drivkræfter for at kickstarte den bæredygtige omstilling i fremstillingsindustrien. Invest in Denmark – det nationale investeringsfremmebureau, inviterer dig derfor til at deltage i dette seminar om avanceret og bæredygtig produktion. Få indsigt i de nyeste britiske og danske trends inden for fremstillingsøkosystemerne og lær mere om dine muligheder for at udvide eksport, innovations- og fremstillingsaktiviteter til Danmark.

NB! Max 45 deltagere – først til mølle.

 

Læs mere og tilmeld dig her.