Ny direktør i Dansk AM Hub

Dansk AM Hub har ansat den 37-årige Frank Rosengreen Lorenzen som CEO.

Frank kommer fra KRING Innovation, hvor han som Partner har haft ansvaret for udvikling af nye forretningsmodeller baseret på innovativ teknologi, herunder netop Additive Manufacturing (AM).

Frank har gennem 13 år arbejdet med innovation, teknologi og strategi for både danske og internationale virksomheder og myndigheder. Det har han gennem ansættelser i konsulenthuse som fx PA Consulting Group eller Deloitte Consulting, men også gennem tre år i Bruxelles, hvor Frank udviklede og ledte innovationsprojekter finansieret af EU Kommissionen. Frank har de seneste to år udviklet og været ansvarlig for Dansk AM Hubs program, AM-generator, hvor over 40 danske SMV’er har fået udviklet og designet nye forretningsmodeller baseret på AM.

Frank Rosengreen Lorenzen erstatter Mads Kjøller Damkjær, der efter to i Dansk AM Hub, skal være Managing Director i Designit Danmark.

”Dansk AM Hub har med Mads ved roret fået en rigtig god start. Vi kan se, at anvendelsen af 3D print i Danmark er stigende, og Dansk AM Hub har med sine aktive virksomhedsprogrammer hjulpet mange danske virksomheder i gang med teknologien eller udvikling af forretningsmodeller omkring teknologien, ligesom danske aktører er blevet samlet i et øko-system omkring teknologien.”, siger Tue Mantoni, bestyrelsesformand i Dansk AM Hub, der samtidig byder Frank Rosengreen Lorenzen velkommen.

”Vi har haft en virkelig god proces med at finde den nye direktør i Dansk AM Hub. Der har været en utrolig stor og positiv interesse for at drive Dansk AM Hub. Ikke kun på kort sigt, men også i interessen for, hvor Dansk AM Hub skal fokusere i fremtiden. Med valget af Frank Rosengreen Lorenzen har vi fået en CEO, der er visionær og ambitiøs med kendskab til området og Dansk AM Hub, som er vant til at arbejde med virksomheders ideer og nye forretningsmodeller med ny teknologi som omdrejningspunkt. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Frank om at skabe vækst og innovation i de danske SMV’er”, siger Tue Mantoni.

Frank Rosengreen Lorenzen starter i Dansk AM hub i september og udtaler:

”Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Dansk AM Hub. Netop arbejdet med at løfte virksomhedernes og Danmarks niveau og digitalisere produktionen ser jeg som, ikke alene en utrolig vigtig og udfordrende opgave, men også som helt essentiel for vores internationale konkurrenceevne”.

Det er Industriens Fond, der har initieret og udviklet Dansk AM Hub, som er Danmarks nationale samlingspunkt for Additive Manufacturing. Dansk AM Hub har til formål at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at fremme brugen af Additive Manufacturing og 3D print. Fokus er på små og mellemstore virksomheder og udvikling af nye forretningsmodeller, som kan føre til vækst, innovation og bæredygtige løsninger.

Yderligere information og spørgsmål

Vibeke Agerdal Kristiansen, Kommunikationschef, Dansk AM Hub, vak@am-hub.dk, Tlf.: 28 11 47 45