Kæmpe interesse for årets AM Venture Day

 

Torsdag den 15. september afholdt Dansk AM Hub i samarbejde med AM Ventures og Hello Tomorrow, sit årlige AM Venture Day – et event hvor vi samler de mest innovative startups inden for 3D print / AM og parrer dem med førende investorer. I år fandt det sted under rammerne af TechBBQ i Lokomotivværkstedet – den største tech startup og investor konference i Norden.

Formatet var lagt op til, at begge parter skulle lære hinanden bedre at kende samt gå derfra med ny viden og inspiration. Derfor lagde vi op til et nyt format i år, hvor både startups og investorerne blev inviteret op på scenen for at levere et kort pitch foran publikum. Dette bidrog til en energisk stemning, men også en nysgerrighed der lagde fundamentet for en masse gode samtaler og nye kontakter efterfølgende da der blev tid til at netværke.

AM Venture Day 2022 var et tydeligt tegn på, at AM iværksætter økosystemet i Danmark trives, hvor hele 15 startups og 9 VCs var med på dagen. Dette er en stor kontrast til samme arrangement sidste år, hvor vi fik besøg af 5 startups, hvilket bevidner om den stigende interesse for- og tilslutning til årets event. I Dansk AM Hub er vores ambition ikke, at Danmark skal konkurrere med virksomheder på størrelse med dem i bla. Tyskland og USA, men i stedet har vi en vision om at gøre Danmark verdensførende i at anvende AM.

Dette begynder hos iværksætterne, og derfor er den stigende deltagelse af startups – samt investorer – et tegn på, at flere og flere iværksættere har fået øjnene op for en teknologi, der kan være med til at sikre den grønne omstilling i vores produktion. Samtidig er det også et tegn på, at vi i Danmark har et innovationsmiljø på lige fod med landende omkring os.