AM Venture Day 2021

Investorer og iværksættere viste endnu en gang AMs store potentiale

Oppe under loftet hos Talent Garden på Holmen i København, blev der for anden gang afholdt AM Venture Day. Et Dansk AM Hub- initiativ med fokus på at bringe investorer og iværksættere sammen. Iværksætterne fremviste deres forretning og netop hvorfor, at 3D print er en essentiel del af deres forretningsmodeller og giver dem unikke muligheder for at skabe værdi for deres kunder. Investorer kom med konkret feedback og delte ud af deres erfaringer fra at skalere et start-up op til at blive en etableret virksomhed med globale udsigter.

Herudover, havde investorerne også den vigtige rolle at uddele dagens to priser; AM Impact og AM Growth. AM Impact blev uddelt af AM Hubs formand, Tue Mantoni, og givet til Wohn A/S for at skabe en forretningsmodel, som gør en bæredygtig forskel på både et socialt og miljømæssigt plan. AM Growth blev uddelt af Nordic Alpha Partners Laurits Sørensen til Quantica 3D for at have skabt en værdi-skabende forretningsmodel ved optimal brug af 3D print-teknologien.

Udover Quantica 3D og Wohn A/S, deltog også Zoles.eu, Fieldmade, Nobula3D, 3DCP og Drizzle. Hertil består panelet af Tue Mantoni, Laurits Sørensen fra Nordic Alpha Partners, Anders Kjær fra Preseed Ventures og Lasse Staal fra Addifab. Udover overstående var partnere på dagen AM Ventures og Vækstfonden.

Årets vindere af AM Venture Day 2021

AM Impact gik til Wohn A/S for at bruge AM-teknologien til at gøre en bæredygtig forskel på et socialt- og miljømæssigt plan.
AM Growth gik til Quantica 3D for at udvikle AM-teknologien og bruge den til at lave en værdiskabende forretningsmodel.

Panelet voterer...

Panelet bestod af: Formand for Dansk AM Hub, Tue Mantoni, Nordic Alpha Partners Laurits Sørensen, Preseed Ventures Anders Kjær og Addifabs Lasse Staal

Download AM Venture Days booklet her og læs mere om dagen