I samarbejde med Center For Industri har Dansk AM Hub etableret event-området 3D Tech på hi messen i Herning, hvor industrien samles for at netværke, inspirere og vidensdele fra 5. – 7. oktober 2021.

Dansk AM Hub er både til stede på en stand i lokale M21, hvor vores CTO, Steffen Schmidt, står klar til en snak om, hvordan teknologien kan gøre en forskel for små og mellemstore virksomheder, især når det kommer til at forbedre konkurrenceevnen og skabe en mere bæredygtig produktion.

Derudover står Dansk AM Hub og Center for Industri bag event-området på scenen i hal 47. Og det er et stærkt program – uanset om man har set eller prøvet en 3D printer tidligere.

 

Er du nysgerrig på forhånd eller har spørgsmål til hi messen, kan Steffen Schmidt kontaktes på telefon: +45 51 51 32 11 eller på mail shs@am-hub.dk.

 

Ud over Dansk AM Hub kan du på hi messen møde udstillere og aktører på fem stærke sektorer indenfor Automation & Robotter, maskiner & produktionsudstyr, intern logistik, underleverandører og fødevareteknologi.

Messen er åbent fra 8:30-16 alle tre dage – i MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning.