AM kursus: Hvordan kan vi skabe værdi gennem Additive Manufacturing?

 

Additive Manufacturing (AM) og 3D print-teknologier kan anvendes til flere formål inden for produktdesign og udvikling, innovation, fremstilling, forsyningskædestrukturer, bæredygtighed og til innovation i forretningsmodeller.

Dansk AM Hub og Syddansk Universitet udbyder derfor kurset Value Creation through Additive Manufacturing (AM) | MMT course, der skal give den studerende kompetence til at forbinde de tekniske og kommercielle aspekter relateret til optagelsen af ​​en AM-strategi i en organisation. Fra et teknologiledelsesperspektiv er det netop vigtigt at mestre teknologiudvælgelsesprocessen såvel som værdiskabelsesprocessen baseret på de muligheder, AM tilbyder for at øge resultater forbundet med innovation, design og bæredygtighed.

 

Kurset vil også give mulighed for at besøge et AM-laboratorium og vil omfatte vurderinger relateret til at bruge eller øge brugen af ​​AM i din egen virksomhed. Kurset afholdes 2. marts fra 9.30 til 17.30 hos IBA Nexttech, Kolding og 15. april fra 9.30 til 17.30 hos Syddansk Universitet, Odense med afsluttende eksamen den 8. Maj.

 

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig primært til seniorledere, frontlinjeledere, specialister og assistenter inden for teknologi, drift, ledelse, projekt, R&D, produktion/fremstilling, innovation og bæredygtighed. Der kræves ingen forudgående viden om AM.

 

Hvorfor overveje dette kursus?

På SDU har du mulighed for at følge en række enkeltforløb fra de professionelle kandidatuddannelser. Dette kursus er en del af Master in Management of Technology (MMT).

På kurset vil der både være medstuderende, der tager en fuld professionel kandidatuddannelse, og nogle, der kun tager dette kursus. Du får således mulighed for at udveksle erfaringer samt netværke med ligesindede fagfolk.

 

Fordele:

-Du får præcis de værktøjer og teorier, du kan få brug for til dit arbejde.

-Et godt alternativ til en fuld professionel kandidatuddannelse.

-En bestået eksamen giver dig ECTS-point, som du muligvis kan overføre, hvis du senere vil påbegynde en fuld professionel kandidatuddannelse.

 

Adgangskrav og ansøgning

Du skal opfylde adgangskravene til Master in Management of Technology (MMT).

 

Læs mere og søg kurset her.

Har du spørgsmål til optagelse og betaling, er du velkommen til at kontakte os på info@am-hub.dk

 

Dansk AM Hub har i samarbejde med Syddansk Universitet afholdt et webinar, der i forbindelse med den nye Master in Management of Technology (MMT), skal gøre dig klogere på potentialerne ved Additive Manufacturing. Du kan se hele webinaret med underviserne på dette kursus i videoen nedenfor.