Vi er til for at hjælpe!

 

Lad os tage et møde og find ud af, hvordan vi kan skabe værdi for hinanden. Afhængig af jeres virksomhed har vi en række værditilbud, som vi gerne vil tilbyde jer. Vi arbejder hver dag på at skabe en mere bæredygtig produktion i Danmark igennem brugen af Additive Manufacturing. Vi har igennem vores projekter og initiativer samarbejdet med en lang række af danske virksomheder for at opnå netop dette. Vil du være den næste?

Besvar nedenstående og vi kan tage et møde i den nærmeste fremtid om vores samarbejdsmuligheder.

  • Vi er til for Additive Manufacturing og danske virksomheder! Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe jer, og vi vil tage det med i vores fremtidig arbejde. Vi ønsker at..
    Når du sender dine oplysninger, giver du samtykke til, at Dansk AM Hub som dataansvarlig må behandle dine oplysninger. Det er helt op til dig, hvilke oplysninger du ønsker at give Dansk AM Hub. Dansk AM Hub vil behandle dine oplysninger til markedsføring og forretningsmæssige formål. Det kan f.eks. være til udsendelse af nyhedsbrev og indbydelser til events samt til brug for Dansk AM Hubs aktiviteter og indsatser. Behandlingen vil ske i henhold til GDPR Artikel 6, stk. 1, litra a. Dine oplysninger vil blive opbevaret og behandlet af Dansk AM Hub, så længe de er relevante ift. formålene, hvortil de er indsamlet. Du kan altid henvende dig til Dansk AM Hub, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage. Du kan også altid anmode om indsigt i og berigtigelse eller sletning af dine oplysninger eller begrænsning af behandling og til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Du har altid ret til at indgive en klage over behandlingen eller andet til Datatilsynet.