Dansk AM Hub lancerer karriereplatform for nye AM-talenter

I det nye år vil Dansk AM Hub lancere AM Talent – en platform og netværk for AM-talenter på tværs af Danmark både for unge studerende på erhvervsskoler og universiteter samt for dem, der er længere i deres AM-karriere eller nysgerrige på at finde deres næste stilling i arbejdet med AM.

Med AM Talent er ambitionen at adressere og løfte den udfordring, som mange virksomheder kontakter os med – nemlig mangel på stærke kompetencer inden for Additive Manufacturing. Det sker i takt med, at danske produktionsvirksomheder i stigende grad skalerer anvendelsen af AM og 3D print, og der vil derfor i fremtiden i højere grad være behov for og efterspørgsel efter viden.

Dermed ønsker vi med AM Talent-platformen at formidle kontakt mellem virksomhederne og talenter på tværs af Danmark.

På AM Talent-platformen kan aspirerende AM-talenter finde seneste ledige stillinger (fuldtidsstillinger, praktikstillinger), projekter, information om uddannelsesmuligheder, vidensmateriale til brug for studerende og andre i deres daglige arbejde, relevante nyheder samt arrangementer for AM-talenter. Tanken bag AM Talent er, at det skal bidrage til at skabe netværk på tværs af mennesker med interesse for AM, og derfor vil platformen også være et mødested, hvor talenterne skal netværke internt – om alt fra at samarbejde omkring en innovativ iværksætter-idé, dele data og viden og erfaringer og meget andet.

 

Det forventes, at AM Talent-platformen bliver lanceret i begyndelsen af 2023, og vi glæder os til at møde de første talenter og hjælpe dem videre på deres AM-karriererejse.

 

Er du nysgerrig på AM Talent? Kontakt Business Developer Frederik Rasmussen frr@am-hub.dk.