Stor fremgang i 3D print rykker konference til større lokaler

 

Additive Manufacturing (AM) og industrielt 3D print har i stigende skala haft vokseværk de senere år, og det påvirker især Skandinaviens største AM-konference, som i 2022 flytter til større lokaler. Sidste år satte konferencen rekord med godt 350 nysgerrige gæster, som lod sig inspirere af de 30 talere og over 40 udstillere – og en del på venteliste, som der ikke var kvadratmeter nok til.

”Det er tegn på en tendens, hvor flere får øjnene op for teknologiens mange muligheder. Vores seneste kortlægning viser, at en tredjedel af produktionsvirksomheder anvender AM-teknologi, og ud over den store tilslutning til AM Summit oplever vi også stor opbakning til vores programmer og projekter og fra vores AM-økosystem, der på godt et år tæller 76 medlemmer”, siger direktør i Dansk AM Hub, Frank Rosengreen Lorenzen:

”Derfor er der behov for, at AM Summit skal have større rammer, når vi i år igen skal tale om at skabe additiv impact og især det bæredygtige potentiale ved teknologien”.

 

Når 3D printerne tændes onsdag den 7. september 2022 til årets AM Summit, bliver det altså hos TAP1 i København, hvor der er plads til endnu flere udstillere, som kan vise den nyeste udvikling og de seneste trends inden for AM-teknologien.

I 2022 kan Dansk AM Hub bl.a. byde velkommen til Connie Hedegaard samt høre indlæg fra Boeing og blive inspireret i 3D bioprint. Og for at få plads til endnu mere inspiration vil programmet også byde på flere breakout sessions end tidligere år, hvor paneldebatter adresserer teknologiens udvikling inden for temaer som byggeri og sundhed samt mulighederne i produktion med bæredygtige materialer og endda kønsdiversitet i industrien.

”AM er nøglen, der kan løse mange af fremtidens udfordringer og skabe mere vækst og bidrage til den grønne omstilling med en mere bæredygtig produktion, hvor vi producerer med mindre spild, mindre materiale, mindre transport og mindre CO2-udledning”, siger Frank Rosengreen Lorenzen:

”AM-teknologien er danske virksomheders mulighed for at vise verden, hvordan vi udvikler, designer og producerer i fremtidens mere grønne og robuste produktion. Det ser vi frem til at sætte fokus på til AM Summit i september”.

 

Konferencen er for alle, der interesserer sig for AM-teknologiens udvikling og indflydelse, og som ønsker at blive klogere, inspireret og netværke. Med spændende talere og den store AM-udstilling er konferencen et forum for udveksling af viden og erfaring og en unik mulighed for at lade kreative aktører præsentere deres kvalificerede bud på den nyeste teknologi, trends og udvikling samt AM-industriens fremtid.

 

Læs mere om konferencen på www.amsummit.dk