Nyt partnerskab: Dansk AM Hub støtter Women in 3D Printing

Dansk AM Hub har netop indgået et partnerskab med Women in 3D Printing, en global organisation dedikeret til at promovere og støtte kvinder i Additive Manufacturing-industrien med over 30.000 medlemmer.

Partnerskabet betyder, at Dansk AM Hub fremover vil være medlemmer af Wi3DP, ligesom Wi3DP bliver medlemmer af Dansk AM Hub. Det er ønsket, at vi sammen kan arbejde for at løfte fælles vigtige dagsordener og ikke mindst samarbejde om arrangementer, konferencer og give hinanden adgang til et netværk af eksperter i branchen og nye værktøjer til at fremme og styrke ligestilling i 3D print-industrien.

”3D print industrien har længe været en mandsdomineret branche, så det er utroligt vigtigt med en organisation som Wi3DP, der er med til at få flere kvinder ind og skabe mere balance i branchen. Vi ser flere kvindelige iværksættere, og der er mange muligheder i AM-verdenen og så det er vigtigt med nye perspektiver. Derfor har Dansk AM Hub også støttet op om Wi3DP fra begyndelsen, og med dette partnerskab sætter vi blot mere fokus på den vigtige dagsorden” Lyder det fra Frank Lorenzen, Direktør i Dansk AM Hub.

 

Et af Dansk AM Hubs fokuspunkter er netop at fremme ligestilling og mangfoldighed i den danske teknologiindustri. Det er derfor ikke et helt tilfældigt, at vi nu indgår et partnerskab med Wi3DP.

Sidste år deltog Wi3DP i vores AM Summit 2022 i breakout sessionen: Meet the Women in 3D Printing. Derfor er det med stor begejstring at vi i samarbejde med Wi3DP kan bidrage til at fremme en mere inkluderende 3D print-industri.

 

Om Women in 3D Printing

  • Women in 3D Printing startede i 2014, ud fra ønsket om at dele historierne om kvinderne, der formede Additive Manufacturing-området.
  • Ifølge statistik fra Women in 3D Printing udgør kvinder kun 13 % af hele AM-industrien.
  • Wi3DP har over 30.000 medlemmer fordelt på 107 byer i over 38 lande