Under overskriften ’Additive Impact’ inviterer Dansk AM Hub til AM Summit – Skandinaviens største AM-konference – den 19. august 2021 på Docken i København.

 

I år er fokus på AM-teknologiens bæredygtige potentiale. Ifølge Dansk AM Hub er additiv produktion en afgørende teknologi for at skabe bæredygtig produktion og dermed også styrke innovationskraften og konkurrenceevnen i danske virksomheder.

 

”Det handler om at gøre bæredygtighed konkret, udbrede kendskabet til AM-teknologien og inspirere danske virksomheder til at komme i gang med teknologien og udnytte dens mange muligheder”, siger CEO i Dansk AM Hub, Frank Rosengreen Lorenzen:

 

”Og formålet med AM Summit er netop at høre en lang række talere give deres bud på, hvad fremtidens bæredygtige produktion vil bringe, hvordan førende aktører på området allerede arbejder med Additive Manufacturing /3D print, og hvordan man kommer i gang med teknologien”.

 

Som moderator vil CEO i Elektronista Media og ekspert i digitale trends Christiane Vejlø guide os gennem dagen og programmet.

I selskab med internationalt anerkendte talere og eksperter bliver vi klogere på den nyeste udvikling og de seneste tendenser inden for AM-teknologien fra blandt andre direktør i Industriens Fond, Thomas Hofman-Bang og trendspotter og futurolog Magnus Lindkvist. Deltag i en dualtalk, hvor Yoav Zeif, CEO i Stratasys og Marie Langer, CEO i EOS, vil reflektere over produktion i 2021 og give deres bud på fremtidens produktion. Bliv inspireret af CEO Felix Ewald og Dyemansions arbejde for en klimaneutral produktion. Følg med på den cirkulære rejse hos Signify (tidligere Philips Lighting) og lær mere om både fordele og udfordringer ved at bruge additiv produktion fra Business Development Manager 3D Printing, Emma de Looff and CEO Nordic Markets, Kenneth Grönholm. Hør hvordan store virksomheder som GN Hearing (GN Group) arbejder med 3D print – og kom med ind i Ringenes Herre ved at høre, hvordan danske Luxion udviklede et softwareprogram, som i dag bliver brugt af nogle af verdens største tech-virksomheder som Facebook, Google, Audi og Adidas til at designe realistiske 3D-modeller af deres produkter. Vi skal høre, hvordan arkitekt- og byggebranchen udforsker mulighederne med Additive Manufacturing ved oplæg fra Tore Banke fra BIG og Kåre Stokholm Poulsgaard fra 3XN Architects and GXN Innovation. Og vi skal udforske grænser med Jakob Lange fra BIG – og med den danske Astronaut Andreas Mogensen, som vil fortælle, hvordan AM er en afgørende teknologi for NASAs forskning og fremtidige missioner.

 

Ud over de mange talere har konferencen også tre breakout sessions, hvor vi kan blive klogere på, hvordan AM har og vil påvirke forskellige produktionsindustrier, hvordan AM kan bidrage til en mere cirkulær produktion og grøn omstilling, og hvordan du kommer bedst i gang med at udnytte teknologiens potentiale og muligheder. Endelig kan vi også åbne dørene for den i år endnu større AM-udstilling, hvor +30 organisationer fra AM-miljøet vil vise produkter og fortælle om deres arbejde.

 

Du kan læse mere og tilmelde dig på hjemmesiden her.