Mød os på Digital Tech Summit

Find rabatkode nederst for 40 % rabat på din billet

I oktober 2022 samles omkring 5.000 mennesker igen til Digital Tech Summit i København under temaet ‘Building European Tech Resilience’.

Under dette tema vil 300 talere og 1.000 virksomheder samles om at sætte fokus på de seneste års geopolitiske ændringer, som har ført til skiftende globale magter og skiftende forsyningskæder – tendenser, som kun er blevet fremskyndet af coronavirus-pandemien. For at modstå disse stærke vinde af forandring er vi nødt til at bygge en stærkere, mere modstandsdygtig, grøn og teknologibaseret fremtid for Europa – nu.

Dansk AM Hub er selvfølgelig med til at adressere denne dagsorden, og vores direktør Frank Rosengreen Lorenzen er på scenen på dag 1 for at tale om, hvordan additive manufacturing kan fremme mere fleksibel, effektiv og bæredygtig produktion.

Se hele programmet her.

 

Fra scenerne kan du lytte til en masse spændende keynotes inden for temaer som additive manufacturing og 3D print, AI, IoT, Robotics, Drones, Chip design, Metaverse, Digital twin, Quantum technology, Tech Regulation, Data Ethics, Tech Foresight and Entrepreneurship. Du kan møde 300 start-ups og deltage i matchmaking- og networking-sessioner. Og du kan besøge de 1.000 udstillere – se alle udstillere her (opdateres løbende).

 

Som en del af Dansk AM Hubs medlemmer og netværk får du et særligt tilbud på billetten, nemlig 40 procent rabat. Skriv voucher koden DTSAMhub ved bestilling.

Køb din billet her.