Vær med til at accelerere den cirkulære omstilling på LOOP Forum

På tværs af industrier og lande samler LOOP Forum virksomheder, startups, investorer, beslutningstagere, offentlige myndigheder, universiteter og brancheforeninger for at bringe løsninger, innovative forretningsmodeller, cirkulære værdikæder og ny viden frem i lyset.

Nordens førende event om cirkulær økonomi – LOOP Forum åbner dørene igen den 26.-27. april i Lokomotivværkstedet i København.

Et omfattende program på LOOP Forums 6 scener vil bl.a. sætte fokus på krav til øget cirkularitet fra myndigheder og markedet, cirkulære forretningsmodeller, data og dokumentation, ESG, taksonomi, nye materialetyper, innovation og design af cirkulære produkter og meget mere.

For at genoprette klodens naturlige økosystemer og bremse klimaforandringerne, er der brug for at vi tænker vores ressource- og materialeforbrug helt anderledes og bryder med den traditionelle lineære måde at udvikle, producere og forbruge produkter på.

Denne markante omstilling kræver nye samarbejder, nye løsninger og teknologier, inspiration og vidensdeling, som er samlet under ét tag på LOOP Forum.

Sidste år havde LOOP Forum 2700 deltagere fra 20 lande, 200 talere, 120 udstillere og 48 partnere. I år forventer arrangørerne mellem 3000 – 4000 deltagere.

Som Community Partner på LOOP Forum ser vi frem til at deltage på Nordens største event om cirkulær økonomi og dermed være med til at accelerere den cirkulære omstilling, reducere mængden af affald og recirkulere materialer bedre for at genoprette klodens tilstand og sikre fortsat adgang til nødvendige ressourcer.

 

Læs mere om eventet og tilmeld dig gratis på www.loopforum.dk