Dette opslag er arkiveret, men vi søger en ny kommunikationschef hos Dansk AM Hub.

Dansk AM Hub søger en ny og alsidig kommunikationschef

Vil du være med til at sætte dagsordenen indenfor bæredygtig produktion og udbredelsen af nye grønne teknologier og få danske virksomheder til at blive verdensførende i at anvende additive manufacturing (3D Print) til bæredygtig produktion?

Har du 5-7 års erfaring fra ekstern kommunikation og PR-arbejde, og bliver du samtidig motiveret af at stå i spidsen for at skabe rammerne omkring Nordens største konference indenfor AM www.am-summit.dk? Så er du måske vores næste kommunikationschef.

I Dansk AM Hub har vi et ambitiøst mål om at få danske virksomheder til at få øjnene op for AM-teknologien. En teknologi der kan gøre vores produktion mere bæredygtig med digitale lagre, mindre spild, mindre transport og mindre brug af materiale. Til det formål igangsætter vi en lang række målrettede aktiviteter og indsatser, så flere virksomheder kan komme i gang med AM eller dygtiggøre sig yderligere. Kommunikation af dette er en af vores nøgleroller, og vi gør dette i tæt samarbejde med det en bred kreds af aktører både i Danmark og internationalt.

Vi søger en fagligt dygtig og god kollega, som kan træde ind i rollen som vores næste kommunikationschef.

Din profil

 • Du er i stand til at kommunikere budskaber tydeligt om bæredygtig produktion og AM teknologiens rolle i den forbindelse til et bredt publikum.
 • Du har solidt kendskab til ”policy-arbejde”, herunder hvordan en dagsorden løftes ind i det politiske system.
 • Du er god til at analysere komplekse problemstillinger, finde ind til kernen og kommunikere bredt, så flere kan forstå og bidrage til vores målsætning om at gøre Danmark verdensførende i at anvende AM til bæredygtighed.
 • Du har nemt ved at gå i dialog med danske industrivirksomheder og forstå, hvilke udfordringer de står overfor.
 • Du har en gode evne til at projektstyre og lede forskellige strategiske indsatser.
 • Du har et bredt netværk i PR-branchen herunder i forskellige kanaler, og kan bringe dem i spil i forbindelse med vores strategiske kommunikation.
 • Du skriver fantastisk og er flydende i både dansk og engelsk, mundligt såvel skriftligt.

Dine opgaver:

 • Udvikle strategiske initiativer, der arbejder for, at Dansk AM Hub bliver politisk dagsordenssættende i Danmark indenfor AM, og at flere får øjnene op for fordelene i additiv produktion.
 • Udvikle inspirerende og ’levende’ cases (se https://am-hub.dk/cases/) og kommunikationen af disse – i tæt samarbejde med vores film- og produktionshold. Hvis du selv kan lave mobilvideoer, er det også et plus.
 • Skrive artikler og pressemeddelelser og få det ud gennem diverse kanaler. Projektlede nordens største konference på AM-teknologi og andre events.
 • Du vil blive tovholder på Dansk AM Hubs årlige rapport om AM, som formidler de seneste tendenser og resultater indenfor branchen.
 • Ansvar for løbende udvikling, redigering og opdatering af Dansk AM Hubs hjemmeside (WordPress).
 • Udarbejde nyhedsbreve m.v. i tæt samspil med vores studentermedhjælper. Ansvar for Dansk AM Hubs SoMe indsats og strategi.

Det er ikke et krav, at du har forudgående kendskab til AM-teknologien (3D Print), men du skal have erfaring med at sætte en dagsorden. Kendskab til FNs verdensmål og kommunikation omkring disse er et klart plus.

Om Dansk AM Hub

Dansk AM Hub er et initiativ indenfor 3D print teknologi og additive manufacturing. Formålet er at fremme vækst og værdiskabelse i danske små og mellemstore virksomheder. Desuden er vi katalysator for det danske 3D print økosystem, herunder start-ups. Vi er initieret af den private erhvervsdrivende fond Industriens Fond.

Vi er et mindre dynamisk team, der har kontorer i Valby. Vi opererer hurtigt og agilt i et større netværk og med et globalt outreach. Derfor skal du være klar på at arbejde i et entreprenant miljø og være meget selvkørende.

Løn efter aftale.

Der er ikke personaleansvar i stillingen.

Ansøgning:

Du er meget velkommen til at skrive til COO Lars Holmegaard på lh@am-hub.dk for yderligere spørgsmål.

Send din ansøgning og CV til info@am-hub.dk og mærk ansøgningen Kommunikationschef.

Ansøgninger behandles løbende indtil den rette kandidat er fundet.

Tiltrædelse: D. 1. november eller hurtigst muligt derefter.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!