Danish AM Hub søger en kommunikationspraktikant 2018

Dansk AM Hub er Danmarks nationale hub for 3D print, som har til formål at ændre den måde verden ser på produktion. Vi søger derfor netop nu en dygtig kommunikationspraktikant til vores team. Vi leder efter en kommunikatør, der brænder for at arbejde med kommunikation påtværs af platforme, og både med digital teknologi og SoMe. Som praktikant hos Dansk AM Hub vil du blive en del af et kreativt, engagerende og inspirerende arbejdsmiljø med stor selvbestemmelse og gode forudsætninger for blive skarp påskriftlig formidling, online- kommunikation og user-engagement.

Så brænder du for kommunikation og formidling, og er det en naturlig del af din person at tænke nyt og kreativ, så er det måske dig, der skal være en del af vores kommunikations- og marketingafdeling og få hands on-erfaring med en bred kommunikations- og markedsføringspalette.

Arbejdsopgaver

Som praktikant får du din daglige gang på vores lokaler i den gamle Kapselfabrik i Valby – lige overfor bl.a. BIG arkitekter. I tæt samarbejde med vores kommunikations- og marketingchef vil du beskæftige dig med en række forskellige opgaver inden for kommunikation, PR og eventkoordinering. Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Aktiv deltagelse i udarbejdelse og gennemførelse af markedsføringsplaner og kampagner
 • Planlægning og organisering af events (herunder kontakt til eksterne aktører og koordinering)
 • Storytelling og content til udstilling, SoMe m.v.
 • Pressearbejde (research, dataindsamling, pressemeddelelser, nyhedsbreve)
 • Nyheder og webopdatering
 • Ad hoc-opgaver (udarbejdelse af tekster til kampagner, korrekturlæsning, researcharbejde og lign.)

Vi tilbyder

En hverdag med spændende udfordringer og sparring med passionerede og dygtige kollegaer. Grundig introduktion til opgaven samt forventningsafstemning med hensyn til arbejdsopgaver. Du får et unikt indblik i, hvordan vi som filantropisk fond og national videnshub arbejder med kommunikation og markedsføring – både internt og eksternt – til målgruppen og gæster.

Om dig

Vi forestiller os, at du er:

 • I gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, markedsføring eller lign.
 • Udadvendt, opsøgende og trives med et meget selvstændigt arbejde og korte deadlines
 • God til at se historier, vinkle dem og fortælle dem på en spændende og vedkommende måde
 • En skarp skribent, og din grammatik, orden og retstavning er lige i skabet
 • Kreativ og nytænkende og gerne byder ind med nye idéer
 • En teamplayer, som vægter et godt samarbejde højt

Opstart og arbejdstider

 • Vi er fleksible i forhold til praktikperioden; husk derfor at skrive i din ansøgning, hvornår og hvor længe du har mulighed for at være i praktik hos os. Praktikpladsen er en fuldtidsstilling, men vi tager i høj grad hensyn til dit studie, og varigheden af praktikforløbet kan aftales nærmere.

Om os

Dansk AM-Hub er Danmarks platform for digital og additiv fremstilling. Vores mål er at ændre den måde vi traditionelt forstår begrebet produktion på ved at promovere og fremme brugen af nyere produktionsteknologier som Additive Manufacturing og 3D print – i erhvervslivet og i en bredere dansk kontekst. Vi holder til i et åbent kontor, i dejlige lokaler i Kapselfabrikken i Valby i et kreativt område.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning samt CV i en samlet PDF fil mærket ”Kommunikation Praktik” til vores sekretariatschef, Berit Vinther, bev@am-hub.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til vores kommunikationschef Vibeke Agerdal Kristiansen, tlf: 28114745.