Projektleder til nyt visionært Moonshot-projekt

Vil du være med til at finde løsninger på nogle af vor tids store samfundsproblemer?

I Dansk AM Hub arbejder vi hårdt og super engageret for at inspirere, involvere og formidle viden om Additive Manufacturing /3D print med det formål at skabe vækst, innovation og bæredygtig udvikling i danske virksomheder.

Vi søger en alsidig, visionær og ikke-teknisk projektleder, der vil få ansvar for udvikling og ledelse af Dansk AM Hubs Moonshot projekt.

Som projektleder bliver du ansvarlig for vores moonshot og kommer til at stå i spidsen for udviklingen heraf.

Med vores Moonshot-projekt, vil vi udvikle og afprøve nye ideer med 3D print teknologien og andre teknologier, der kan være med til at løse nogle af verdens største udfordringer, som fx knaphed på ressourcer, bæredygtig byudvikling eller lign.

Vi mangler en solid og erfaren projektleder, der kan skabe vores Moonshot i fremtiden, samle konsortiet, definere strategien, drive udviklingen, styre processen og formidle både budget og effekt, internt såvel som eksternt.

Du kommer til at stå for den daglige projektledelse og være med i hele processen – fra ide til eksekvering – til vi står med et færdigt projekt. Udover en tæt koordinering med relevante partnere, vil en central del af jobbet bestå i at søge yderligere finansiering til at sikre projektets gennemførelse.

Hovedopgaver

  • Udvikle og drive strategien og retningen for Moonshot projektet, der igangsættes i 2019.
  • Sikre, at der sker målopfyldelse og økonomisk styring og rapportering af projektet.
  • Forberede, samle og støtte op om det konsortium af nationale og internationale partnere, der skal udvikle projekterne.
  • Være ansvarlig for udarbejdelse af nye ansøgninger til f.eks. fonde og partnere, der kan støtte de projekter, der skal udvikles hen over de kommende år.
  • Assistere Projekt- og Udviklingschefen i andre af Dansk AM Hubs rådgivnings- og udviklingsprojekter.
  • Bidrage til Dansk AM Hubs øvrige aktiviteter, når der er behov for det.  

Relevant erfaring og mindset

Du har minimum 3 års erhvervserfaring. Du kan motivere andre, er iderig og løsningsorienteret og har tilmed en solid forståelse for både udvikling og projektstyring.

Du har en længere videregående uddannelse (gerne samfundsvidenskabelig), og måske betragter du dig selv som generalist.

Du har en iværksættertilgang. Hvis der ikke er nogen åbenbar proces eller svar, ruller du ærmerne op og finder ud af at få det gjort. Du skal være åben for nye retninger og klar til at se muligheder i udfordringer.

Du er en artikuleret, sikker kommunikator og god til at samarbejde. Du har stærke interpersonelle færdigheder og er i stand til at opbygge relationer mellem stakeholders og samarbejdspartnere.

Du er ikke bange for at træde til og give en ekstra hånd med, når dette måtte kræves.

Yderligere info

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 20. april 2019.

Vi behandler løbende ansøgninger og ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Dansk AM Hub er en filantropisk fond og Danmarks nationale samlingspunkt for 3D print og additive manufacturing. Vi holder til i Kapselfabrikken i Valby.

Hvis du vil høre mere om stillingen, så skriv til md@am-hub.dk eller ring på 29 84 81 19.

Eksempel på et moonshot fra Holland:

MX3D har med deres ’smart bridge’ rykket ved forestillingen om, hvad man kan skabe med 3D print.
Læs mere om projektet her: https://mx3d.com/smart-bridge/