Stor 3D-Printfarm i Humlebæk

 

Andertech har de seneste år brugt AM til at producere et nyudviklet og patenteret produkt målrettet plastindustrien. Egentlig er produktet et ægte ADM mønstereksempel – idet det er udviklet på præmissen om at det skal og kun kan produceres med AM teknologi. ADM står for Additive Design & Manufacturing som i samlet koncept giver helt nye teknologiske og konkurrencemæssige muligheder og fordele. Disse fordele – og den store printkapacitet udbydes nu til andre virksomheder.

Andertechs idé er at udnytte allerede etablerede kapacitet til, at servicere hele produktionsbranchen gennem en såkaldt ”ADM-Factory eller 3D-Printfarm med foreløbig 60 printere. Med konceptet – der i et spinn-off får selvstændig identitet – kan der leveres 100-vis eller 1.000-vis af emner på få dage – og helt uden værktøjsomkostninger.

Næste step bliver automatisk flerfarveprint og oktober 2019 er det planen at lancere en mobil printfarm til brug for sports events og andre decentrale og real-time/at-place applikationer.

 

Andertech er en teknologi- og produktionsvirksomhed, der siden 1984 primært har serviceret plastindustrien, men i dag også servicerer andre produktionsindustrier. Andertech der har en stor afdeling for industriel IT, har blandt andet udviklet et digitalt overvågningssystem til produktionsmaskiner kaldet Whisper 4.0 og en HMI/SCADA Platform kaldet A-Link. Desuden er en proprietær IoT vejeplatform netop lanceret.

am-hub

Author