Nordic AM Group

Nordic AM Group er et netværk, der arbejder mod at forbedre og supportere Additive Manufacturing i de Nordiske lande. Netværket er etableret af nationale AM centre, hubs og fonde i Danmark, Sverige, Norge og Finland og arbejder på tværs af grænser for at inspirere, informere og implementere additive manufacturing i den nordiske industri gennem teknologi, innovation og værdiskabelse.

Nordic AM Group stræber på at fostre vækst og innovation indenfor brugen af additive manufacturing ved at forkorte vejen til succes for industrien. Dette gøres for at sikre at regionen vil fortsætte med at skabe værdi, bæredygtig produktion og benytte innovativ teknologi til at forbedre vores liv og samfund.

Vores mission er at fremskynde de nordiske lande til at blive en stærk AM region ved at holde fokus på kompetence bygning/forbedring, uddannelse, forskning og industriel udvikling.

Nordic AM Group tilbyder en delt platform, hvor viden, samarbejde og åbenhed skal tiltrække talent, investeringer og vækst til regionen.

Hvad vi tilbyder industrien, små og mellemstore virksomheder, universiteter og andre interesserede:

  • En åben platform for videndeling og en indgang til de forskellige økosystemer i Norden.
  • Årlige events i hver af de fire lande.
  • Inspirationscases
  • Overblik over AM-økosystemet i Norden.

 

Partnere

Amexci, Danish AM hub, SINTEF, Alfred Nobel Science Park, Ideascout, VTT, 3D Step.