november, 2019

13nov12:0016:00Et opgør med myterne for 3D print i metal

more

Event Details

På MADE Open Lab i Teknologisk Instituts Center for Industriel 3D-print gransker vi i de forretningsmæssige, tekniske og vidensmæssige udfordringer ved metal i 3D-print. Arragementet afholdes i Århus.

 

En moden produktionsteknologi3D-print-teknologien er i dag blevet så moden, at man kan producere kvalitetssikrede produkter og værktøjer i forskellige metaller. Samtidig er industriel 3D-print i et prisleje, hvor det er relevant for SMV’er at se på muligheder for at forbedre produkter og udvikle komponenter på en langt hurtigere og mere fleksibel facon. Der er mange gode grunde til at komme i gang med at 3D-printe i metal.

For at styrke dansk industri inden for industriel 3D-print er AM-LINE 4.0-projektet – med MADE som en af partnerne – søsat med støtte på 35 mio. kr. af Innovationsfonden. Forankringen er Teknologisk Instituts Center for Industriel 3D-print i Aarhus.  Du vil se de muligheder, der er for at 3D-printe i metal i dag.

Vidensdeling, der hjælper din virksomhed viderePå MADE Open Lab vil virksomhedsledere, eksperter, GTS’er og forskere sammen med dig se nærmere på myterne for industriel 3D-print i metal. Du vil se og drøfte, hvordan 3D-print i metal kan skabe værdi i din organisation.

Du vil høre oplæg fra en af verdens førende producenter af pickups til grammofoner, Ortofon, der har succes med at 3D-printe nye pickups til grammofoner, Danfoss, partner i AM Line, om vigtigheden af at inddrage medarbejdere og MAN Energy Solutions deler erfaringer med, hvad de har fået ud af uddannelse i 3D-print, og hvordan du bruger den viden til værdiskabelse i din organisation.

Et unikt indblik i hele processen

Se produktionen og alle processer inden for industriel 3D-print i metal, når centret demonstrerer hele arbejdsgangen og det nødvendige støtteudstyr til de forskellige bearbejdningsprocesser. Du oplever hele workflowet fra pulver til produkt, når du besøger hjertet i Teknologisk Instituts center.

I løbet af dagen vil du forholde dig til konkrete spørgsmål og opgaver ved én af de tre workshops – så du får konkret viden og råd med i bagagen, når du går hjem. I tilmeldingen kan du angive, hvilken af de tre workshops, som kan give dig et rygstød til at komme videre med 3D-print i metal.

 

Læs mere om eventet, dagens program og tilmeld dig her

Time

(Wednesday) 12:00 - 16:00

Location

Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Århus C

Organizer

Teknologisk Institut & MADE

Add comment