october, 2018

04oct10:0011:00Overflader og efterbehandling af 3D-printet metal og plast

more

Event Details

Hvordan kommer du videre fra skuemodeller og prototyper til 3D-printede produktionsemner med overflader og tolerancer, der passer sammen med jeres øvrige komponenter? Vi tager her det næste skridt inden for 3D-print, og ser på, hvilke muligheder der er for overfladebehandling og efterbearbejdning af printede emner.Webinaret varer en time og er gratis.
Udbytte
Webinaret er gratis og giver dig indblik i følgende:
Tag de næste skridt inden for 3D-print. Hvordan kommer du videre fra skuemodeller til produktionsemner med overflader og tolerancer, som passer sammen med virksomhedernes øvrige komponenter?
Få indblik i, hvilke muligheder der findes allerede i dag inden for 3D-print, og hvilke begrænsninger de forskellige metoder har.
Målgruppe
Kurset henvender sig til udviklings- og produktionsingeniører, udviklings- og produktionschefer og andre, der ønsker viden og inspiration til innovation med anvendelse af 3D-print som fremstillingsteknologi.Andre interesserede er velkomne til at deltage i webinaret.
Webinaret foregår på dansk.
Sådan deltager du
Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.
Underviser
Mads Østergaard er uddannet maskiningeniør og har desuden en HD i organisation og ledelse. Mads arbejder til dagligt med projektledelse, konstruktion og drift inden for AM. Mads har opbygget sine kompetencer igennem ansættelse i markedsledende virksomheder i den danske industri.Har du spørgsmål til indholdet på webinaret, kan du kontakte Mads på mao@teknologisk.dk

 

Time

(Thursday) 10:00 - 11:00

Location

Webinar

Organizer

Teknologisk Institut

Add comment