october, 2023

25oct9:0012:30STYRK DIN FORSYNINGSKÆDE MED 3D-PRINTSådan får du det det fulde udbytte af additiv produktion

more

Event Details

Registrer dig her: https://implementconsultinggroup.com/event/styrk-din-forsyningskaede-med-3d-print/

For mange produktionsvirksomheder er det næste store teknologispring digitalt distribueret produktion (DDP) ved hjælp af 3D-print – og teknologien er allerede moden.

Er du nysgerrig på, hvordan du kan bruge 3D-print i din virksomhed? Så er du inviteret til et formiddagsseminar hos Implement Consulting Group, hvor vi vil dykke ned i emnet om additiv og digitalt distribueret produktion.

3D-print ændrer supply chains, som vi kender dem i dag

Gennem de senere år er teknologien bag 3D-print modnet, og udbredelsen samt anvendelsen er steget til blandt andet:

  • Global forsyning af reservedele uden et dyrt lager og transport af komponenter
  • Håndtering af de sjældne varianter (tail end) til lavere omkostninger
  • Reducerede enhedsomkostninger gennem forenklede styklister og reduceret materialeforbrug

Men selvom teknologien er både moden og udbredt, er det stadigvæk kun få virksomheder, der for alvor har taget additiv produktion til sig og udnytter teknologiens fulde potentiale i forhold til omkostninger, supply chain-resiliens og bæredygtighed.

Et seminar om AM-teknologi og forretningsmæssige muligheder

Til vores seminar vil du kunne møde eksperter fra Dansk AM (Additive Manufacturing) Hub og Teknologisk Institut samt virksomheder, der allerede bruger teknologien til at optimere deres forsyningskæder.Du vil få et overblik over AM-teknologien og et indblik i de forretningsmæssige anvendelsesmuligheder belyst gennem konkrete cases. På dagen vil du desuden kunne høre oplæg fra globale AM-platformsudbydere, der vil diskutere mulighederne i tredjeparts AM som et alternativ til at investere i egen teknologi.Seminaret henvender sig til dig, der er virksomhedsleder eller ansvarlig for supply chain, indkøb, produktion eller produktudvikling i produktionsvirksomheder, der ikke eller kun lige har gjort deres første erfaringer med additiv produktion.

Time

(Wednesday) 9:00 - 12:30

Location

Pakhuset på Cerespladsen

Ceresbyen 68

Add comment