Accuras tilbud til Dansk AM-Hub’s netværksmedlemmer

For innovative virksomheder med fokus på udvikling af forretningen og implementering af fremtidens teknologier, er det vigtigt også at optimere virksomhedens beskyttelse af sine rettigheder. Særligt således, at de passer såvel produkt- og servicemæssigt, som geografisk til den enhver tid værende forretningsstrategi, men også at de kan beskytte virksomheden i tilfælde af krænkelser i markedet fra konkurrenterne. Typisk vil der også være brug for kommerciel og håndgribelig rådgivning, baseret på hvor virksomheden befinder sig og hvilke behov, som er vigtigst at prioritere. Det er en ydelse, vi er eksperter i hos Accura.

Vi bruger vores juridiske baggrund til at skabe effektive løsninger, som giver forretningsmæssig værdi for din virksomhed eller dit projekt. Accuras juridiske specialteams er blandt de bedste i Danmark og har stor erfaring med at løse de juridiske udfordringer, der kan opstå ved virksomheders implementering af ny teknologi, såsom Additive Manufacturing og brugen af 3D Print.

Vores erfarne immaterialretseksperter rådgiver om den kommercielle udnyttelse og beskyttelse af rettigheder i bred forstand. Vi bistår med den strategiske og praktiske håndtering af håndhævelsen og opretholdelsen af allerede erhvervede rettigheder og den strategisk afgørende kontraktregulering af rettighedsporteføljer og produkter, som er genstand for beskyttelse.

Vi har mange års erfaring med forhandling af alle former for kontrakttyper, særligt forsknings- og udviklingskontrakter, produktions- og samarbejdsaftaler, forhandler- og distributionsaftaler, licensaftaler og strategiske aftaler vedrørende rettighedsbaserede produkter.

Vores arbejde omfatter desuden konflikt- og retssagsbehandling indenfor alle juridiske discipliner. Særligt også vedrørende krænkelse af varemærker, design, produktefterligninger, patenter, markedsføringsret og internetproblemstillinger, som er aktuelt i forhold til 3D Print.

Optimer dit projekt med gratis rådgivning fra Accura

Vi tilbyder op til en times gratis rådgivningsmøde her hos Accura i Hellerup eller telefonisk, hvor vi gennemgår din forretningsplan og produktsortiment og drøfter strategi for, om der er forhold, som bør ses nærmere igennem rent juridisk.

Det kan være spørgsmål om, hvad der kan beskyttes, omkostningerne hertil samt hvordan du kan sikre dig i forhold til samarbejdspartnere, produktionsled og konkurrenter fremadrettet.

Du vil gå herfra med en klar idé om, hvad der skal iværksættes her og nu af undersøgelser og mulige registreringer, og hvad du kan arbejde videre på, som del af din forretningsudvikling.